2019/09/12

Leopard v ulicích na Dnech Marianne


Podzim už pomalu ukazuje svou tvář, ale čas od času vykoukne i sluníčko. Troufám si říct, že sandálky jsem měla naposledy. Velmi brzy je nahradí plné boty. A já se na to vlastně těším! Miluju podzim!

Víte kdy pro mě začíná? Když jsou Dny Marianne, tj. nákupní dny s časopisem Marianne. Slevy, akce, nákup dárečků klidně už i na Vánoce. Nicméně letos bych si ještě, než udeří zima, chtěla pořídit nějaké sáčko. Zálusk mám na manžestrové, které slaví comeback. Uvidíme zda se mi podaří ho ulovit.

Chodíte na Dny Marianne? Já to mám jako tradici! Dáme kafčo s kamarádkou, projdeme obchody, a zajdeme i lounge stanu. Je to den, kdy netahám v kabelce noťas, ale stačí mi klidně jen psaníčko, do kterého dám peneženku, doklady a klíče. Nosím i diář, bez něj ani krok (mám ADK a s kódem janes10 máte slevu na www.adk.cz)!
Zkrátka pohodový outfit a pokud bude náhodou chladněji, doplním jej koženou bundičkou.

Potkáme se? V jakám měste budete shoppovat a jaký bude báš outfit?

Sledujte leoparda v ulicích a užijte si hlavně skvělý den! Kupónky s sebou!










Šaty: Reserved// boty: CCC // naušnice: Klenoty Aurum// náramky: Pandora a ALO Diamonds// klíčenka a psaníčko: Carpisa// diář ADK s kódem janes10 máte SLEVU= využijte, platí na vše!  
model auta: KIA Cee' d, zapůjčeno od Auto Pavlů, když moje auti bylo v opravě, děkuji!

                                                                                         #holkascivavou #CarpisaGirl #KiaGirl

3 komentáře:

  1. už sa neviem dočkať zajtrajška :D výplata je na účte

    WHEN PIGS FLY

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní9/19/2020

    Nejlepší nákupy v roce 2020 jsou tady! Ve dnech 18. do 20. září (někde i dříve či déle) probíhá již 20. ročník velké slevové akce Dny Marianne. Díky tomu ve více než 6000 eshopech nakoupíte se slevou až 70%. Nakupte tak s velkou slevou! https://slevovykupon.net/c/marianne/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane