2019/10/31

Kosmetické úlovky- říjen 2019


Říjen pro mě byl hlavně o cestování a s tím trochu souvisela i kosmetika. Nemohla jsem tahat tunu dekorativky, ale víceméně jsem volila kousky "do kabelky".  Zvýraznit ústa, oči, doladit účes a cítit se fit během svých dnů. A toto jsou mé úlovky.



Možná jste zaznamenali, že říjen většinou patří růžové! Tento projekt jsem podpořila v kině Lucerna na Ladies night. Nicméně růžovou já mám moc ráda a proto pár ňuňu věcí v této barvičce mám. Kartáč Tagle Teezer s rukojetí je super na styling suchých vlasů. Dokáže je hezky uhladit.  Rukojeť se dobře drží i když ráno doslova v koupelně kmitám. Čas od času je potřeba se kartáč postarat,  tj. vyčistit ho. Ideálně vždy, když používáte nějaký prostředek na vlasy, ať už třeba styling sprej, který ač se to nezdá na "bodlinkách" zanechává povlak, který je nutné teplou vodou opláchnout, aby byl kartáč stále hezký.
Kdo z vás by rád Tagle Teezer v jiné barvě či velikosti, třeba k Vánocům, klikněte a vyberte si.


Podkladové  báze jsem naučila používat dokonale a v 90 je při líčení nevynechávám. Makeup s nimi lépe drží a někdy na pleti i lépe sedí. Vzhledem k tomu, že jsou období, kdy mám pleť mastnější, snažím je ji zmatnit a podkladovka od L´orealu moc hezky eliminuje odlesky. S mým makeupem si sedla. Díky pumpičkovému dávkování si snadno určím množství. Cenově se pohybuje kolem 200 Kč a není ji potřeba na obličej nanášet "tunu".



Asi snad každý řeší během podzimu vysušování rtů. Jelení lůj, balzámy jsou must have kouskem. Proč si během líčení odepírat barvičky? Poprvé jsem sáhla po zvláčňujícím másle od Catrice a musím říci, že mě mile překvapilo. Odstín je jedna věc, ale hydratační účinek je pecka! Barva na rtech nevydrží sice celý den, ale v tomto případě mi to nevadí, alespoň častěji pečuji o rty a cena tohoto produktu, který mimochodem dodává i plnost rtů je jen kolem stovky! Tento produkt mám opět z Bezvavlasy.cz.



Čokoláda v kabelce? Proč ne? Tato se vám nerozteče a ani po ní nepřiberete ba naopak budete hezčí! Mini paletka očních stínů Rose Gold od Revolution má nádherné barvičky, které rozjasní podzim a při každém stíňování vás tento líbivý kousek rozhodně potěší. Paletku koupíte např. na Bezvavlasy.cz za cca 200 Kč. 8 stínů, matné i třpytivé, hodí se na denní i večerní líčení.



Gumičky do vlasů Invisibobble používám od té doby co existují. Hýčkám si je a nerada je ztrácím, jako ty obyčejné, které čas od času někam zmizí!
Mintovou barvičku jsem si zamilovala a limitovaná edice mě zkrátka nemohla minout.  No a růžovka je u mě klasika. 
Víte co mě na těchto gumičkách á la telefonní šňůra baví? Nejen to, že perfektně drží culík či drdol a to dokonce i při sportování, ale dělají rovněž hezkou ozdobu na ruce, takže je máte vždy při sobě.  
Koukněte na gumičky i v jiných barvách! Jaká je ta vaše?



Moje klasika do kabelky aneb bez krému na ruce ani ránu. Opět jsem zkusila něco nového! Krém od Oriflamu byl přibalen k časopisu. Jde o zklidňující krém s arnikou.  Nemastí, hezky se na rukou rozetře a vstřebá, jen když si chci namazat ruce např. v MHD mi vadí šroubovací víčko. 75 ml stojí okolo 100 Kč.


Výrobky Gentleday zkouším a používám cca 3 měsíce. Doprovázely mě během mých dnů a poskytly mi dokonalý komfort. Využívala jsem je na cestách a na psích výstavách, kdy bohužel toalety v některých případech nebyly moc čisté. Např. Intimní ubrousky se tak staly mou nedílnou součástí.
Jsou vyrobeny z bambusové textilie, která je biologicky rozložitelná. Balení obsahuje 10 kusů, takže ideální do kabelky. Osvěží a vy se cítíte čistě. Obsahují uklidňující látky ( extrakt z organické aloe vera a vitamínu E).  Balíček stojí 55 Kč.


Intimky nosí dámy! Anionové intimky Gentle Day jsou úžasné. Vyrobeny ze 100% bavlny, póry, které intimky obsahují, umožňují vynikající cirkulaci vzduchu. Pokud trpíte vaginální mykózou či jinými problémy, slibují Gentle Day zmírnění příznaků. Vyzkoušejte tuhle ochranu a přestaňte se bát infekcí. Nebo jen buďte za dámu, která má rada pocit čistoty a svěžesti. 
Intimky jsou baleny jednotlivě, líbí se mi jejich celkový obal, který se dá uzavřít. Mimochodem jsou vyrobené ze složek, které jsou 100% ekologicky snadno rozložitelné ,tj. nezatěžují přírodu a rychle se rozkládají. 30 ks stojí 118 Kč a za ten super pocit stojí!
Kdo z vás Gentle Day nezná a rád by se s nimi seznámil, rovnou klikněte na výhodné balíčky Můžete vyzkoušet tampóny, vložky, ale i gel na intimní hygienu. 
.

další použíté produkty: květina z Lidl, kabelka Carpisa

Jaké kabelkové produkty máte rádi vy? 

1 komentář:

Děkuji za tvůj komentář. Jane