2019/10/09

Zpátky do školy nebo na pracovní schůzku?


Vždy, když vidím někoho s baťůžkem, vybaví se mi škola! Ovšem batohy ohlásily comeback a už nejsou jen doplňkem školaček. 

Doplněk dokáže oživit každý outfit. Záleží jak jej zkombinujete.
Miluji černou barvu a na pracovní schůzky volím její variace. Outfit se snažím vždy něčím zvýraznit. Kdo mě zná, ví, že to je právě většinou doplňkem- kabelkou. Tentokráte jsem vsadila na vzorovaný báglík! Vešlo se mi tam vše, co jsem na schůzku potřebovala. Od diáře, peněženky až po telefon. Malý, prostorný a navíc české výroby! No a pro vás, pro všechny, mám DÁREK, který najdete pod poslední fotkou!


Když už jsme u těch kabelek a baťůžků, kam je v restauraci pokládáte? Na jedné přednášce jsem se naučila, že ne nikdy na zem! Toho se řídím! Většinou odkládám věci vedle sebe na židli, v případě, že tu není, tak na tu, kde sedím tj. za sebe. A nebo pokud je stolek u zdi a taška nijak nepřekáží, pokládám věci na stůl. Vím, že existují háčky na kabelky a také doma nějaký určitě mám, ale vždy si ho zapomenu vzít s sebou. Máte doma tuhle vychytávku?




Co vy a módní baťůžky? Jsou vašimi oblíbenci nebo volíte kabelky?




kalhoty a sako: H&M// tílko: Promod//boty: CCC // naušnice: Klenoty Aurum// prstýnek: Pandora// přívěsek: Tous// diář a batoh ADK
Za poskytnutí prostor děkuji restauraci Štěpánka!


DÁREK pro vás! Ve spolupráci s firmou ADK díky kódu janes10 máte slevu na vše co se vám u nich líbí! Vyberete si batoh, kabelku, tašku pro přítele nebo třeba pásek či dokonce diář?


2 komentáře:

  1. batohy som si teraz hrozne zamilovala :) už sa teším, keď si nejaký ďalší kúpim

    WHEN PIGS FLY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vyzkoušej ADK, krásné kožené, česká výroba a ty jejich diáře..

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane