2019/11/28

Kosmetické úlovky- listopad 2019


Listopadová nálož kosmetických novinek je tu. Možná se i některé objeví pod vánočním stromečkem, protože kosmetiku a "měkkouše" tam najdeme vždy.


Žehlíte si nebo fenujete vlasy a potřebuje mít zkrátka dokonalý tvar a objem? Zkuste termoaktivní sprej Tecni Art.Constructor. Mám ho z Bezvavlasy.cz a je bezva! Cenově se pohybuje kolem 289 Kč, pokud zrovna není v akci. Aplikuje se do vhlkých vlasů!

 

Novinkou na trhu je Cleanance ComedoMed od Avène, což je speciální péče pro pleť, která má sklony k akné. Dá se použít i jako podklad pod makeup. Redukuje projevy akné a černé tečky. Pleť je po apliakce zmatněná. Doporučuji nanášet na obličej 2x denně. Orientační cena 400 Kč/ 30 ml.
Ke kompletní péči použijte micelární vodu, kterou nemusíte oplachovat. Značku Avène zakoupíte v lékárnách nebo online. Cena micelárky se pohybuje 400 Kč/ 400 ml.



Sprchové gely Cottage a bacha není to ten sýr! Cottage je francouzský sprcháč, který doslova a do písmene provoní vaše tělo. Gel se zeleným čajem obsahuje 20% kofeinu, vitamín B a C, esenciální oleje a další látky. Pokožka je doslova heboučká a ta vůně! Budete plni energie. Pro ty, kteří maji rádi sladší vůni, nabízím kombinaci višní a pistácií. Při sprchování jste doslova ve slaďoučkém ráji. Ceny sprchových gelů se pohybují kolem stovky za 250 ml. Balení vypadají opravdu nádherně a hodí se i jako dáreček. Ehm, já je chtěla darovat, ale...podlehla jsem jim.


Tekuté mýdlo s výtažky z pomerančů a malin je od značky Today, kterou prodává Billa. Mýdlo za 30 kaček-350 ml v hezkém obalu se svěží vůni. Taková vzpomínka na léto.


Mini krémík do kabelky od Yves Rocher z jejich řady Argan a růže. Orientální vůně, která není těžká a díky kombinaci arganu a růží z Maroka v sobě ukrývá jakési tajemství. Složení je veganské a pokožka příjemně hydratovaná. Must have do kabelky! Stojí 79 Kč online. A opět ten záhadně krásný obal.


Uvidíme, jaké výrobky se objeví pod stromečkem? Máte nějaké tipy?


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane