2019/11/25

Ukaž to online!


Online svět je se stal součástí našich životů. Doba tomu přeje a je plná nekonečných možností. Máme blogy, online obchody i řada malých podnikatelů se prezentuje na webu.


Přemýšleli jste někdy o tom, že pokud rádi pečete, tvoříte a nabízíte své produkty známým, že byste mohli mít svůj vlastní prostor? Být vidět? Být rovněž součástí toho online světa? Ne? Proč? 
Odpovím za vás, protože jsem se ptala ve svém okolí kamarádek. Jedním z dvodů je, že si myslí, že založení webu stojí peníze, je to časove náročné, nikdo to nezvládne sám a víš, já nejsem "ajťák" a neumím anglicky.

Znám spoustu žen, které pečou nádherné dorty a bohužel se prezentují v nepřehledných skupinkách na facebooku, kde obtížněji dohledávají komentáře, místo toho, aby si založily úplně jednoduchý web s kontaktem a fotkami. Zkrátka aby to, co umí, povýšily na nějakou úrověň a  daly tomu ten správný šmrnc. Snad jim toto pomůže a nalomí je to k založení "adresy".

Něco vám prozradím! To svoje online místečko můžete mít úplne jednoduše, zdarma a bez toho aniž byste museli mít buňky ajťáka. Zvládnu to totiž i já, naprosto netechnický typ.

Slyšeli jste o platformě Webnode? Klikněte a uvidíte. Vše je v češtině, je tu na široká škála šablon z různých tématických oblastí. Ať už jste kuchařkou, designerkou nebo veterinářkou, tohle bude to váš prostor, vaše nová adresa, vaše prezentace! Díky jednoduchosti můžete být akční a přidávat obsah denně, nebo tu mít jen galerii fotek či upoutávku na vaše služby.

Stačí začít a vše váš intuitivně, doslova polopatě navede.


Kdo začíná, zkuste bezplatnou verzi! Tento prostor je omezen na 100 MB. Když časem zjistíte, že vás web baví, chcete rozšířit nabídku, zvětšit galerii fotek nebo mít vlastní doménu, můžete si zakoupit mini balíček na 500 MB za 1499 Kč ročně (cca 125 Kč/měsíc), což rozhodně není žádná pálka!
Dalším benefiten je, že Webnode má českou podporu! Máte problém? Prostě se na ně obrátíte!

Plusový bod dávám i za dobře vychytané nastavení e-shopů. Co Vám brání začít prodávat nebo se zbavovat oblečení, které nenosíte?

Založení úplně jednoduché stránky zabere pár minut. Já spustila Bibimu  web defakto bez textu  a teď už si s tím budu jen tak jednoduše hrát.  Hledáte psího modela? Bibi se hlásí a i zkušenosti má!

Jakou adresu budete mít vy? Napiště mi, zda jste se odhodlali "ukázat se" online a klidně mi pošlete odkazy. Držím vám palce!


#piarko

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane