2019/12/28

Kosmetické úlovky- prosinec 2019


Poslední kosmetické úlovky tohoto roku se nesou ve znamení co donesl Jěžíšek. Není toho moc, protože kosmetikou jsem zásobena docela hodně během roku, ale pár úlovků tu máme.


Tělový krém Be Delighted ohlásil návrat. Jde opět o limitku nadýchaného krému v puntíkatém kelímku. Pro mě je tohle rozmazlovací produkt na tělo. Stojí sice 690 Kč, ale je to prostě úžasňák na promasírování pokožky v zimě. Dárek, který potěšil!


Podkladová báze TimeWise 3D od Mary Kay je novinkou. Na výběr je několik odstínů a je na vás zda potřebuje váš obličej zmatnit či naopak rozzářit.  Na výběr je mnoho odstínů, takže si přesně vyberete ten, který bude odpovídat vaší pleti. Rozjasňující varianta zajistí hydrataci až 12 hodin! Naopak ta matná, pohlcuje mastnotu stejnou dobu. Obě dlouho vydrží a pokud používáte řadu krémů TimeWise, bude si "podkladovka" libovat.  Její komplex se složením báze pleť chrání, zpomaluje stárnutí a pečují o ni, pleť vypadá okamžitě mladší a bez chybičky. 
Osobně jsem docela dlouho vybírala odstín a v aktuálním období jsem sáhla po Ivory, podtón neutrální, číslo 140. Cena 490 Kč.


Rovnou vám ukáži kartáček, s kterým hezky bázi zapracujete, ale lze jej použít i na makeup. Kartáček je oválný, hustý a rukojeť dobře padne do ruky a vy se i doma stanete mistrem v líčení. Upozorňuji, že kartáček se prodává do vyprodání zásob, cena je 490 Kč.


Kokos a máta je zvláštní kombinace vůně pláže a svěžího drinku Mohito. Značku Beaty line mám, myslím, poprvé, sehnala jsem ji u nás v drogerce. Je to levná, dobrá kosmetika. Sprcháč stál kolem 29 Kč. Má středně hustou konzistenci a hezky se roztírá po těle. Zkuste tuhle značku objevit, má působivé obaly a prima produkty.


Znáte Ingredients store? My jsme v práci dostali voucher plus vzoreček vůně. Na mě padla značka Diptyque, vůně Eau Rose. Musím říci, že voní nádherně po růžích a výdrž je neuvěřitelná.Spojení damašské a májové růže, cedrového dřeva, rybízu či medu je božské. Tudíž jsem se rozhodla, že jakmile půjdu do kamenné prodejny, svůj voucher právě vyčerpám u Diptyque a uvidíme, zda mě zaujme nějaká další varianta.


Roztomilé tekuté mýdlo z DMka, Mr.& Mrs. Panda, s vůní třešní a magnólie doslova "pohladí" ruce. Při každém mytí rukou vám ovšem vykouzlí úsměv na tváři,  obal je sice dětský, ale to nevadí. Tuším, že stálo kolem 30 Kč.


Balzámy na rty jsou v zimě must have kouskem. Já jich mám několik. Jeden v autě, v práci, další v kabelce atd. tento je ze zimní limitky od Yves Rocher z edice "První vločky", s vůní mandlí připomíná jemný dotek prvních sněhových vloček. Má nejen kouzelný obal, ale skvěle hydratuje rty. Koukněte ještě do kamenných prodejen, zda se vám jej podaří sehnat. Stojí kolem 100 Kč.


Jakou kosmetiku přinesl Ježíšek vám?


2 komentáře:

Děkuji za tvůj komentář. Jane