2019/12/31

Silvestrovské menu 2019


Tři, dva...ještě malinkatou chvíli a rok 2019 je nenávratně pryč.
Připravit chlebíčky, jednohubky a nějaké pití a rozloučit se s  rokem, který byl, pro mě osobně, plný změn a nabitý dobrodružstvím. Jaký bude ten další, nový, rok 2020, to se nechám překvapit.

Vám všem, mým milým věrným čtenářům, přeji hodně zdraví, štěstí a ať ten NOVÝ ROK 2020 stojí za to!


Pár tipů, které můžete vyzkoušet místo klasických chlebíčků a jednohubek.
Tatráček a k němu krekry TUC Original. Zkoušeli jste? Mě osobně tato kombinace baví včetně pečeného česneku.


TUCminihubky aneb jednohubky z TUC mini. Věděli jste, že TUCky jsou rovněž v mini variantě? Letos dokonce v nových příchutích. Sýr a cibule, slané a nebo varianta sladké chili, která se velmi dobře hodí k vínu a zatím u nás vede!
Pokud připravujete pomazánky na chlebíčky, zkuste je dát na TUCky. Ideální jsou ty, které se dají dát do zdobícího sáčku, abyste si to hezky naaranžovali. Mě se osvědčily všechny pomazánky z žervé, zkrátka takové ty pevnější.





Pro mlsouny nebo děti  připravíme něco sladkého. Co takový Oreo cheesecake? Použijte malé skleničky, rozdrťte sušenky Oreo, ať už klasické nebo s jakoukouli příchutí a poskládejte dle chutí. Využijte klasický recept cheesecaku nebo zkuste kombinaci s jogurtem a doslaďte třeba medem.



Když nemáte čokoládovou fontánu, připravte si ovocnou špejli a roztavte na sporáku čokoládu a dejte si ji do malých kalíšků. Když si špejli dáte na talířek a polijete ji čokoládou....a ještě posypete rozdrobenými Oreo,  budete v sedmém nebi.


No a nyní už pojďte slavit!
#piarko

PS: vítězem IV.adventní soutěže je výherkyně z Instagramu (I.Fišerová), poslána zpráva, gratuluji! 



Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane