2020/01/31

Kosmetické úlovky- leden 2020


První letošní kosmetické úlovky se hlásí, pojďme se podívat, co v lednu neminulo mou pokožku!

 

Přírodní sprchové máslo od Dokonalé lásky s vůní jasmínu. Možná tuto značku neznáte, já ji znala díky příroním produktům pro pejsky. Nedávno jsem na výstavě navštívila jejich stánek a nestačila se divit. Konečně mají výrobky i pro lidi! Přírodní sprchové máslo je doslova balzám na duši. Bez parabenů, luxusní a nádherně voní. Cena 200 ml balení je 314 Kč.



V lednu si většina holek dala předsevzetí zhubnout do plavek. Kromě změny jídelníčku bych nepodceňovala ani péči o pokožku. Zeštíhnulují a antiaging krém  od Yasminky jsem dostala v Pure Body salónu. Má zajímavou vůni a krémově gelovou konzistenci. Při nanesení na tělo lehce chladí. A co mě překvapilo, vyrábí se v Tunisku. 150 g stojí 447 Kč.


Komu nevyhovují krémy, zkuste olejíček! Mám vzoreček Elancylu, což je značka, kterou seženete v lékarně. Pomůže proti celulitidě, eliminuje tuky a současně přispívá ke korekci strijí. První účinky můžete zaznamenat již po 7 dnech. Nelepí, po aplikaci se můžete hned obléct.

Další vzoreček je od Dermacolu. Sprchový gel Aroma Ritual meruňka a meloun. Miluji malé sprcháče, hodí se mi do fitka, případně když cestuji.Vůně je lehce sladká. Sprcháč stojí kolem 60 Kč.


Bázi po makeup od Dermacolu používám již několik let. Moje oblíbená byla vyprodaná a tak jsem sáhla po rozjasňující a vyhlazující. Přeci jen v zimě je pleť potřeba trošku projasnit. Báze mi dokonale sedí s makeupem a stejně tak mi vyhovuje i pumpičkové balení. Stačí nanést malé množství, tudíž mám na několik týdnů vystaráno. Báze seženete v několika velikostech. Mám tu střední za 299 Kč.



A nesmí chybět ani dekorativka, rtěnka od Mary Kay, nádherný odstín Spicy of life, který je polomatný a přesně se hodí do zimního období. Stojí kolem 400 Kč.


Pochubte se, kosmetický leden byl u vás jaký?


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane