2020/02/09

Nuda na zastávce? Dej si Mentos aneb síla žvyku


Schválně, kdy vytahujete z kapsy nebo kabelky žvýkačku? A z jakého důvodu?
Osvěžení dechu, dobití energie nebo síla žvyku?


Možná se nudíte na zastávkách a lovíte žvýkačky v kabelce jako já. 


Mám je vlastně skoro všude, stejně jako balzámy na rty. Slušnou zásobu mám v kanceláři v šuplíku pracovního stolu, v autě, doma, v tašce do fitka a samozřejmě v kabelce
Ne že bych bez žvýkaček nemohla žít, ale ráda si je dám na osvěžení dechu po jídle, nebo právě když čekám na autobus. Vyplní to takovou tu pauzičku čekání a dodají refresh. Škoda, že však u nás není ta "kouzelná" zastávka, kde každé dvě minuty padá balení žvýkaček. Letos jsou celkem 4! Praha I.P.Pavlova (do 24.2.), Plzeň v ulici Americká (do 28.2.) a další dvě jsou v Košicích a Blavě (do 3.3.). Máte to k nějaké z nich blízko?

...i když máme jen "obyčejnou" zastávku, mě to nevadí, já si dám své oblíbené Mentos Pure Fresh Mint, který obsahuje zelený čaj a rovnou z toho většího balení (15ks), které se mi v kabelce nejvíce osvědčilo a mám ho na několik dnů a mohu se o něj podělit s kamarády či kolegy. Jo a díky tomu se můžu zapojit do soutěže o novej Iphone a dalších xxx balíčků žvýkacích cen, což doporučuji i vám. Info najdete zde.
Nezapoměňte, je to #silazvyku


použité produkty: outfit- kabátek: Zoot// šála: H&M// kalhoty: Lidl// boty: Camaieu// kabelka Carpisa


#piarko
*článek vznikl ve spolupráci s Žena-in

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane