2020/02/29

Kosmetické úlovky- únor 2020


Nejkratší měsíc tohoto roku je pryč. Přinesl hodně dramat, která bohužel nekončí a můžeme jen doufat a věřit, že to vše bude brzo pryč.
Na chvíli odbočme od paniky a starostí a koukněme do beuty světa novinek.


Paletu vůní z celého světa má ve své nabídce Yves Rocher. Mě do schránky dorazila zářivě smyslná Sable Fauve. Vůně, která mě doslova dovedla do světa divočiny a západu slunce. Jde o parfémovanou vodu, takže vydrží déle. Orientální aroma s vůní bobu, které se postupně proměňuje do závanu mandlí. Ucítíte i pačuli. Jen být na tom západě a potkat kovboje a divoké koně. Flakonek je 100 ml a 87%  složek je přírodních, papírový obal je z recyklovaného procesu. V La Collection si můžete vybrat z 9 parfémů. Cenově se pohybují kolem 1490 Kč. Vyhovuje vám svěží, květinová, orientální nebo zemitě smyslná?


Únava a kruhu pod očima? S luxusní novinkou přišla nedávno Mary Kay. Hydrogelové polštářky oživí unavené oči. 20 minut a vypadáte svěžeji a odpočatěji. Polštářky jsou tenoučké a gelové, aplikují se pomocí přiložené špachtličky. Nezapomeňte vždy dobře uzavřít kelímek, aby nevyschly. Během nanesení ucítíte, že lehce chladí a po dvaceti minutách budete vypadat skvěle! Sada obsahuje 30 párů a stojí 1190 Kč. 




O olejíčku od Manufaktury, který vám pomůže vrátit mládí, jsem psala nedávno. Podívejte se na celý článek a možná zatoužíte i po masážním a tělovém oleji. Každopádně omlazující a liftingový olej je mým denním společníkem a jeho nanášení na obličej si vážně užívám. Nyní je v akci za 349 Kč z 429 Kč.


Antibakteriální gel na ruce si kupuji snad od té doby co je na trhu a v  poslední době jej používám hodně často. Všichni víme proč. Nechci propadnout panice, ale spoustu věcí si neuvědomujeme. Jdeme na nákup, sáhneme na madlo nákupního vozíku, na které sahalo už tolik lidí, pak na potraviny, platíme atd... jasně, bežný život. Zkrátky tyhle gelíky mám v kabelce, autě, všude, kde se mohou hodit. Nakupuji je v lékárně, v Lidlu či v drogerce. Ty "klasické" se od sebe nijak neliší. Pak jsou tu takové ty hezčí, voňavější. Třeba od Baley, se slonem, mám z nějaké limitky a nádherně voní. Tehdy jsem ho kupovala kvůli tomu, že se dá dobře připnout na kočárek, který vozím na výstavy. Také používáte antibakteriální gel?


Jak byl váš únor?


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane