2020/02/22

Koženkové kalhoty- módní klasika, která by neměla chybět ve vaší skříni!


Koženkové nebo kožené kalhoty nejsou záležitostí jen motorkářek a drsných holek. Je to kousek, který patří mezi nestárnoucí módní klasiku a rozhodně si zaslouží místo ve vaši skříni!
Můžete jej kombinovat skoro se vším. Elegantní outfit s halenkou, ležérní či sportovní s teniskami. Zajímavou kombinací dokážete vytvořit nadčasový outfit.


Delší dobu už jsem doma jedny koženkové kalhoty měla. S oblibou je nosím do vysokých kozaček. No ale kratší na jaro, vlastně i na tu letošní zimu nezimu, k nízkým botkách, jsem ulovila až nyní. A to díky módnímu portálu Modio, který hlídá slevy. Obchody jsem sice procházela, ale to magické slovo SLEVA, mě ne vždy dostalo. Nechtěla jsem je koupit za každou cenu i když vím, že je budu mít hodně dlouho, tj. unosím je! Moc se těším třeba na jarní outfity s trenčkotem nebo sáčkem.


Co vy a koženkové kalhoty? Zkusíte je?

Pokud hledáte odvahu, zda do tohoto kousku "investovat", doporučuji kouknout právě na Modio.cz. Najdete tu nejen varianty kožených a koženkových kalhot v mnoha střizích a délkách, ale i díky fotkám můžete popřemýšlet, jaký model by slušel vaši postavě a hlavně tu v tomto, stále "zimním výprodejovém" období, najdete opravdové slevy. Asi všichni víme, jak občas slevy fungují.Na Modiu najdete výrobky, u nichž cena před slevou byla min. dva měsíce stejná a vy tak nenaletíte nekorektním nabídkám. Ušetříte nějaké ty kačky, které se budou hodit na kafe s kámoškou, až ji budete ukazovat, co jste si koupila.
Nemusíte se bát, že tu utratíte "majlant", tedy v případě, že nepodlehnete nákupnímu šílenství. Na tomto portálu najdete totiž běžně dostupné značky, pro normálně pracující ženské a pokud nutně chcete "značkovku", je tu také.
Jo a ještě jedna věc, koženková móda není jen pro mladé. Neomezujte se věkem, stále totiž ve svém okolí slýchám..."tohle nemohu nosit, to je pro puberťáky" . Jde o to najít tu správnou variantu, která vám sedí a vy se v ní budete cítít skvěle!
Klidně mi napište a pochlubte se úlovky.





kabát: Promod// mikina: H&M// kalhoty: Answear via Modio// boty: italský butik// brýle: Tiger// kabelka: Carpisa// náramek: ALO Diamonds// hodinky:Cluse


*článek vznikl ve spolupráci s Modio

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane