2020/05/07

Zapomněla vážení, na jahody mražený! To však nevadí, má ty z Manufaktury!


...žádný jahody mražený, ale krásně voňavoučké jako ze zahrádky! Jsou totiž od mé oblíbené Manufaktury a limitované.
"Utrhněte" si je v prodejně a budete nadšeni. Zaručuji, že vám zlepší náladu v tomto ponurém čase.
7 členná limitovaná edice Jahoda & bezový květ se představuje v celé své kráse.


Překvapivým produktem této kolekce je sorbet! Gelový krémík, který nejen osvěží, ale i hydratuje váš obličej a dekolt. Je ideální na tyto slunnejší měsíce. Žádná hutná záležitost, ale super lehká konzistence. Dá se použít jako základ pro denní krém. Miluju ho! Pumpičkové dávkování a hlavně ta vůně! Dokonale vás ochladí, pokud jste celý den na slunci. Večer jej naneste na obličej a vaše pleť vám bude vdečná. Stojí 299 Kč/ 100 ml.


Jahůdkový krém na ruce. Co vám budu povídat, toto je nejmilejší produkt v tomto "dezinfekčním" období. Krém na mé ruce padnul doslova během několi dní, protože mažu, mažu a zase mažu. Tento krémík je prostě boží! Výtažky z listu jahodníku a květy černého bezu. mandlový i makadamiový olej, bambucké máslo. zklidňující panthenol a ovesný beta-gukan, to vše se ukrývá v této 75 ml tubě! Ruce jsou po pravidelném používání krému naprosto heboučké a příjemně voňavé.


Když už se zamilujete do celé limitky, podlehnete toaletní vodě.  EDT z Manufaktury patří mezi mé oblíbence. Vždy hezky voní a přestože jde o toaletky, jejich vůně je cítit dlouho. Vůně se zařazuje mezi sladší, ale zároveň ty lehčí. Vrchní nota: tóny jahody, bezového květu, černého rybízu, Střední nota: růže, jasmín, malina, Spodní nota: mošus, ambra, karame. Pořiďte ji mamince ke Dni matek, uvidíte, že tímto dárečkem potěšíte. Obsah je 50 ml, cena 579 Kč.


Balzám na rty používám spíše v chladnějších obdobích. Ale tento dokáže nádherně osvěžit a dodat "šťávu", tudíž si místo u mě v kabelce našel.  Stojí 119 Kč.


Kdo rád šetří místo v koupelně, uvítá sprchový gel a šampon v jednom. Skvělý je i na  cesty! Neobsahuje SLES a silikony a uvítají je i ti, kteří mají citlivější pokožku. Opět, díky výtažku z listu jahodníku a z květu bezu černého, zaručí "sprcháč" pleti potřebnou dávku hydratace a regenerace. Ovesný beta-glukan, panthenol a mandlový olej vyživí a zklidní pokožku, vlasům dodají hebkost a zvýší jejich lesk. Po vaši očistě to bude v koupelně vonět jako v jahodové zahrádce. 255 ml koupíte za 119 Kč. Společníkem gelu je hedvábné tělové mléko. Víte, že já mléka či másla používám denně. Pokud stíhám, tak ráno, ale stoprocentně večer, právě po sprchování. U Manufaktury mám vždy jistotu, že mléka nemastí a mají úžasnou konzistenci. Je to sázka na jistotu, nikdy nezklamou! 255 ml koupíte za 239 Kč.

 
Třešničkou na dortu, v tomto případě spíše "jahodou v šampaňském" je sirup. Sirupy už dávno nejsou jen zimní záležitostí do horkých nápojů, ale stávají se hitem letních drinků a limonád. Sladké osvěžení jahod a bezových květů jako ze zahrádky oceníte během posezení na terase, ale i při letní oslavě či hrách s dětmi, kdy zažene žízeň. Zkuste vymyslet zajímavou kombinaci a napište mi, co jste si namíchali za nápoj. Čtvrt litru stojí 159 Kč.


Vyzkoušíte?


#piarko

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane