2020/07/27

Kosmetické úlovky- červenec 2020


Léto je v plném proudu a trošku podivné. Vedra střídá déšť a situace kolem koronaviru stále není ideální.
Pojďme na chvíli utéct do světa kosmetiky, kde je voňavo a hezky!


Antiperspirant limetka z Mexika vás rozhodně dostane! Koupila jsem jej úplnou náhodou v kamenné prodejně Yves Rocher a jsem z tohoto roll onu nadšená. Svěží jemná vůně, kterou nemá každý a dokáže vám zpříjemnit den. Cena 99 Kč.



Určitě jste zaregistrovali suché oleje! přiznám se, že já jim v poslední době i díky zásilce od YR podlehla. Řada exotických produktů Monoï de Tahiti je božská! Mým oblíbencem se stal hydratační olej na tělo a vlasy s perletí. Víte proč? Alespoň jsem díky němu trošku tmavší a ne jako vápenka. Pokud je vaše pokožka celý den na sluníčku, uvítáte uklidňující vlastnosti oleje. Což se mě netýká, ale mě "uklidňuje" mě jeho sladká a zároveň velmi exotická vůně. Jedinou výtkou je snad o něco širší hrdlo lahvičky. Jinak je to dokonalost sama! Cena je kolem 269 Kč/ 100 ml.


 

Další klasika z drogerky, vatové tyčinky! Motivační nápisy "Make today amazing" mě baví! Někdy mám teda pocit, že 300 ks tyčinek zmizí neuvěřitelnou rychlostí. Jak tomu je u vás? Tyto stojí do dvacky a mají je v DM.


Léto v podobě citrónu a žluté barvičky zavítalo i na mé umyvadlo v podobě tekutého mýdla! Ten obal miluju! Toto mýdlo už jsem měla v několika variantách, vzpomínáte? Cena 30 Kč. Není na něm kromě obalu vlastně nic zvláštního.


Jelikož si hodně často žehlím vlasy a chci je alespoň trošku ochránit před teplem, kupuji si většinou nějaké spreje, které vytváří ochranný štít. Tentokráte jsem v Rossmannu sáhla po jejich značce Isana. Aplikace je snadná díky rozprašovači. Navíc tento termoochranný sprej je takový univerzální a není určen jen na žehlení vlasů, ale lze jej použít i při fénování aniž by vám nějak zatěžoval vlasy. Ani po použití na vlasech nemám pocit, že by byly nějak lepkavé nebo nepříjemné na dotyk. Cena byla do padesáti korun!


...no a růžová? Moje oblíbená barva! Navíc pokud dojde balíček od holek z Mary Kay, čekejte vždy, že to je pecka! Toto je prosím limitovaná edice řasenky Lash Love Fanorama. Kdo miluje řasenky s těmito kartáčky, bude nadšený! Husté řasy a fascinující pohled, to je za mě tato kráska! Cenově je tuším kolem 390 Kč.
 


A pevně doufám, že jste si něčím "voňavým" udělali radost i vy. Užívejte léta!



Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane