2020/09/30

Jak ozvláštnit outfit? Zkuste ledvinku!

…jedny z poledních dní, kdy jsem se ještě relativně procházela ulicí nalehko v nové mikče, kterou jsem ulovila na Zalando Lounge a musela jsem ji provětrat. Znáte to, když máte něco nového, chcete si to užít a být vidět!….Příště už  obleču  huňatý svetr nebo podzimní kabátek, protože počasí je proměnlivé a podzimní kapky deště se blíží.

 
Miluju když se jen tak courám ulicí, nemusím nic řešit, žádné schůzky, nákupy. 
 
 
 
Užívám si tónů znějících fontánek, než i ony se odeberou k zimnímu spánku a náměstí se zahalí jinou výzdobou.
 

Dokážu tu prochodit hodiny …., proto s sebou nosím i lahev s vodou. Jelikož plastům u mě defakto odzvonilo, využívám ekologickou lahev Econea, která je super přizpůsobená svým tvarem a dobře se drží. Nemusím tak nosit velkou kabelu, ale konečně si také mohu užít módního trendu ledvinek, které už minulý rok ohlásily svůj comeback. 

Velká pohodová "kapsa“ , kam se vám vejde telefon, klíče, peníze a kapesníčky, zkrátka věci, které by se při toulání městem mohly hodit, aniž byste tahali „celou "domácnost", jak tomu, my ženy, máme ve zvyku.

Co vy a ledvinky? Podlehli jste jim nebo tento doplněk nemusíte? Za mě to je zajímavé oživení outfitu! Navíc se dají koupit v různých barevných variantách, velikostech i s ozdobami.



Mikina: Zalando Lounge// kalhoty: H&M /  ledvinka: Garderobiérka// boty: Promod // lahev: Econea // hodinky: Guess // naušnice a náramky: Sinsay



4 komentáře:

  1. Moc hezky to obzvláštní, ale osobně na ně moc nejsem. I když tyhle elegantní vypadají hezky. Já mám ještě zažité ty klasické v pase, které barvami jen hýřily.

    České trenýrky a ponožky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) jo na ty klasické si pamatuji, to byl jeden čas hit mého dětství. První mi dovezli příbuzní tehdy z NDR :) byla růžováááá

      Vymazat
  2. Mikča vypadá skvěle. A stejně tak i ta ledvinka, přemýšlím, že bych si také nějakou takovou pořídila. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, vřele doporučuji. Já tedˇledvinku tahám i do kina, ven se psem, zkrátka mě baví :) přemýšlím ještě o větší hnědé.

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane