2020/09/24

Kosmetické úlovky- září 2020

 

Září končí a  příchází podzim. S tím i tendence používat hutnější krémy a tlumenější barvičky.  

Zahajuji podzim s laky Go green od Yves Rocher. V létě jsem měla jejich růžové odstíny a byly super! 

Go Green lak na nehty obsahuje organické složení a přísady z rostlinného světa - řepy, cukrové třtiny a dřeva. Receptura je obohacena kokosovým olejem a bambusovým extraktem. Výrobek neobsahuje živočišné složky a je vhodný pro vegany.

V této řadě je na výběr 32 odstínů, tudíž je jasné, že si vybere každý. 

Lak doporučuji ještě přetřít vrchním průhledným lakem, ať vám vydrží déle. Lak koupíte v akci okolo 139 Kč.

 
Bohužel rtěnky si leots moc neužívám kvůli rouškám, ale tuto od Bourjois mám ráda a  věřím, že bude šance se v ní ukázat. Odstín 08 Once Upon a Pink nádherný a dokáže rozzářit podzim. Rtěnka stojí kolem 150 Kč,  dodává plnost a saténový efekt rtů.

 
Blížící se chladnější odbobí pro mě znamená zásobu máslíček. Do rukou se mi dostala "lahůdka" a to šlehané tělové máslo v jednoduchém, přesto honosném balení. Skleněná nádobka bude ozdobou každé koupelny a co teprve až ji otevřete.Tělové máslo je vyrobeno pouze z přírodních složek a díky kombinaci bambuckého másla, kokosového oleje a včelího vosku vám pomůže omladit pokožku. Po aplikaci ucítíte sladký poměranč, citrónovou trávu a limetku,. Zkrátka příjemné osvěžení podzimu.

Vyzkoušejte ho, protože tahle sklenička je prostě božská a jakmile jednou zkusíte, budete chtít stále! Cena 596 Kč/100 ml. Koupíte online.



 
 
Od dovozce kosmetiky White Orchid mám i další luxusní záležitost! Vypadá to jako mýdlo, ale mýdlo to není! Jde o tuhý krém na ruce v  nádherné plechové dóze. Samotná "kostka" krému má na sobě vyražen motiv včelky . Tato Včelí královna poctivě vyživý pokožku nejen rukou, ale i loktů. Stačí vyjmout a chvilku třít mezi dlaněmi. V době, kdy ruce neustále myjeme a používáme dezinfekci, je tento krém must have pomocníkem na ruce!
 


Kdo mě zná, ví, že kdybych mohla, mlsám karamelový popcorn nonstop. Ochutnala jsem ho v Německu a od té doby jsem dobrej nenašla. Ovšem mýdlo na ruce s touto vůni uvedla Balea a věřte, že to aroma je autentické! Jde o limitku k 25.výročí značky. Klasické balení s pumpičkou splňuje všechny funkce, které mám. Pokud jste paní "mlsálková", naklusejte do DMka, protože tahle limitka se tu dlouho neohřeje. Cena 29 Kč.

Milujete styling vlasů a občas bojujete se složitými přístroji? Vyzkoušejte Remington& Volume&Curl. Kulmofén, který dokáže vytvořit hezké vlny, vlnky nebo rovný účes.

Jednoduché ovládání, horký či studený vzduch a hlavně 4 nástavce! Jeden přístroj, který vám umožní tolik variant. Vytvořte objem, ledabylé vlny nebo jen vyfoukejte vlasy.

Díky multifunkčnosti a skladnosti kulmofén oceníte i na cestách. Netaháte totiž více přístrojů, ale jen jeden. Koupíte na Holime.cz, kde stopro nakoupíte i další užitečné produkty v péči o tělo. Cena kulmofénu se pohybuje kolem 759 Kč.




Krásné září a užívějte podzim!


2 komentáře:

  1. To telové maslo... hmmmm.
    A tú limitku Balea - no tu som u ns eštee nezahliadla a to som práve minule mydlo od nich kupovala. No ešte sa po nej popozerám. Milujem taketo limitky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzanko, máslo je wow. Fakt pecka! Baleu nevím, zda ještě seženeš, dnes jsem si chtěla doplnit zásoby a už v DMku nebyla :( ...ihned se po ní zaprášilo.

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane