2020/09/13

Neděle, jen tak doma...



I když je venku vedro, dneska jsem po dlouhé době doma! Pustila jsem se do menšího úklidu, teda třídění věcí, ale je to na dlouho. Znáte to. Někdy přebíráte věci, které chcete vyhodit, poslat dál a ne a ne se rozhodnout...


Metizím utíkám ke kávě a doplňuji energii ovesnými sušenkami Opavia se skořicí. Mimochodem je to novinka!! Jsou bohaté na cereálie a obsahují vlákninu. Hodí se k snídani i na cestu jako svačinka. A nebo třeba přes den doma, při pobíhání po bytě. Chuť skořice miluju a s kávou je to skvělé spojení. Myslím, že i návštěvy to uvítají a po "kolečkách" se jen zapráší.


Při tom svém pobíhání a vyklízení věcí, jsem narazila na několik drobností, které jsem původně chtěla dát do krabice a poslat dál. Jenže nakonec stačila malá oprava, třeba tohoto tácku, kterému jaksi upadla "nožička" a já celý rok nenašla čas s tím něco udělat.
Až nyní, kdy jsem si "rozhrabala" celý byt se pouštím do opravy. Možná je to i tím, že se mi nechtělo použít to obyčejné vteřinové lepidlo, protože jsem vždycky upatlaná. Když jej otevřu, okamžitě vytéká a já mám slepené skoro vše, jen ne to, co potřebuji. 
Měla jsem tu možnost otestovat lepidlo Loctite Super Attak Precision. Úplně božsky se nanáší. Je tekuté a stačí jen lehce kápnout. Je v malinké lahvičce, kde nevzniká tlak jako u tuby, tudíž se nestane, že byste stále bojovali s vytékající hmotou.


Po použítí pak jen lehce přidržíte danou věc a v podstatě je hotovo! Lepidlo snadno uzavřete víčkem, ani zde nehrozí slepení jako u klasických vteřinovek, kdy už se vám podaří lepidlo zavřít, ale pak zbytek zaschne ve víčku a vy už ho přístě neotevřete.
Loctite Super Attak Precision se dá použít na většinu materiálů a dokonce pokud jej použijete třeba na přilepení ouška svého oblíbeného hrníčku, můžete jej poté mýt v myčce!

Já si jdu dát ještě jedno "kolečko" a pak jdu plánovat další články! Užijte si neděli !
použité věci na fotkách: Sušenky a blok  Opavia, hrníček ze Sinsay, tácek z H&M, lepidlo Loctite, tácek NanuNana, podložka Pepco

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane