2020/09/07

Pokec s holkama



Vemte pár dobrůtek a vyražte ven, než začne deštivé podzimní počasí.
Kafíčková setkání jsou sice fajn, ale občas to chce změnu. Už jen proto, že jsme se kámoškama neviděly hóóódně dlouho a šálek kávy by nám k tomu našemu "krafání" zkrátka nestačil.


Jasně,  mohly jsme si sice sednout někam do restaurace, ale tušily jsme, že budeme hlasité, budeme se smát a určitě bychom rušily ostatní. A mít na stole talíř s obří porcí a soustředit se na krájení a aby nám něco nekáplo na triko, to se nám nechtělo.
Sbalila jsem doma doslova mňamózní "delikatesy" a tušila jsem, že se po nich zapráší a chuťové buňky zajásají.


Sýr, pršuto, olivy, mandličky, pšeničné tyčinky a samozřejmě něco k pití. Ochutnaly jsme specialitky, které se dováží přímo ze Španělska. A veřte, že ne jen mě, to nalákalo k návštěvě této země. To jídlo bylo božíííí. Chyběla nám akorát španělská hudba.


Padla nejen lahvinka Sangriy, kterou jsme ještě vytunily ovocem a mátou, ale po celém odpoledni jsme padly i my! 
Pokecaly jsme, okusily Španělsko a bylo to super!
No a příště, až bude nějaká oslava či srázek, rovnou kliknu na eDelikatesy, z kterých se dají tyhle dobroty objednat. Je to jedinečná šance ochutnat pokrmy, které servírují  ty nejlepší restaurace. Kdo z vás by měl cestu do Prahy má bonus navíc. Je tu totiž kamenná prodejna!


Tato kombinace je ideální i večernímu filmu. Schválně, co byste snědli jako první?


#piarko #OlympusPen



2 komentáře:

  1. Ty tyčky a pak pršuto :) Olivám jsem nejak nepřišla na chuť, sýr taky ne, ale ochutnat sangriu by nebylo špatné :-)

    Produkty značky Fit-day

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky. Já jsem olivy dříve také nemusela, ale posledních pět let když jsou v kombinaci s dalšími mňamkami tak s nima nemám problém. Zkus třeba někdy ty plněný, ty mají zajímavou chuť.

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane