2020/10/28

Kosmetické úlovky- říjen 2020

Myslela jsem, že už se trošku kosmeticky rozjedeme, ale doba je taková, že vlastně někteří z nás jsou doma a tak není úplně potřeba se líčit a zaměřujeme se na jinou kosmetiku.

Péče o ruce zřejmě tento rok v prodeji trhne rekordy. Většina z nás používá krémy na ruce odjakživa, ale nyní mám pocit, že jejich nákupy vzrostly a já osobně mám krémy snad všude. Už je nepřehazuji z tašky do tašky, ale mám je v autě, v práci, v kabelce,v tašce na venčení....Zkouším, měním, užívám si limitek a různých balení. Naposledy jsem si koupila časopis Žena a život, kde byl přibalen krémík od Oriflamu z řady Beautanicals, která je inspirována švédskou přírodní lékárnou. Krém má pečlivě vybrané a čisté složení s 95% podílem přírodních složek, které obsahuje 8 esenciálních minerálů inspirovaných čistými vodami Skandinávie a výtažek ze švédského zimolezu. Neobsahuje parabeny ani silikony, je biologicky rozložitelný a dermatologicky testován. Je opatřen certifikátem Vegan Society™ a balen v tubách, jež jsou z 55 % vyrobeny z recyklovaných materiálů. Jde o lehce dražší produkt, 50 ml stojí 169 Kč.

Dalším neprodávanějším produktem jsou čistící gely na ruce. I Indulova přišla s novinkou a už jste možná zaregistrovali pumpičkové balení gelu s aloe vera nebo to praktické do kabelky. V gelu je vysoký obsah alkoholu a aloe vera, která je známá svými uklidňujícími a hydratačními vlastnostmi. Cena je naprosto přijatelná, kabelková varianta stojí 69,90 a velké balení 500 ml okolo 180 Kč. Navíc příjemná vůně!

 
Aloe vera je i ve zklidňujícím tělovém krému téže značky. Skvělá konzistence jež se hezky roztírá po těle a dokonale hydratuje. Jemná vůně přinese pocit svěžesti, kterou uvítáte nejen při ranním rituálu, ale i večer před spaním. Tenhle produkt se fakt povedl! Cena 129 Kč/250 ml.

I když jsme doma, nepodceňujme péči o pleť. Víme, že v zimním období dochází k vysušování pleti a je potřeba zvolit i hutnější krémy. Zkouším novinku, krémíky ze Skotska, které sem dováží firma White orchid. Denní krém, který momentálně používám, je hluboce hydratační, ultra výživný anti-aging regenerační! THE EDINBURGH SKINCARE Ultra výživný denní pleťový krém proti stárnuté pomáhá hydratovat pleť, oční okolí, krk a dekolt. Díky přírodnímu složení včelího vosku, avokádového másla, bambuckého másla a kokosového oleje pomáhá zpevňovat a poskytovat ochrannou bariéru na obranu před UV zářením, toxiny a jinými nepříznivými vlivy prostředí způsobujícími stárnutí. Ideální parťák, řekněme od klidně 30 let! Jenoduchý a přesto skvostný design skleněného balení. Cena je 590 Kč, což za tuto wow péči je skoro nic.
 

Samozřejmě nezapomínám ani na noční krém, THE EDINBURGH SKINCARE Ultra výživný noční pleťový krém proti stárnutí. I když zde se přiznám, že minimálně jednou týdně zapomenu. U tohoto krému mě překvapilo, že opravdu stačí nanést malé množství a on se postará o to, aby pleť posílila přirozenou bariéru, aby zůstala hydratovaná a mladistvá a předcházela předčasnému stárnutí. Krém je vhodný pro suchou pleť, což v tomto období má řada z nás. Cena za 100 ml je 590 Kč. A jak jsem se tak dívala na svou spotřebu, jsem ji na skoro na sto procent jistá, že tím, jak je to takové hebké polomáslíčko a opravdu stačí malinko, vydrží minimálne o půl doby více než bežný krém. Tudíž ušetříte!

Tonikum pro zlepšení hydratace a revitalizace pleti Mylo Květová rosa. Kombinace růže a levandule mě hodně překvapila. Nedokázala jsem si toto spojení představit. Nasládlá, přesto osvěžující vůně, kterou doplňuje extrakt červené řasy a brusinek, dokáže nádherně osvěžit pleť. Tonikum dokonale připraví pokožku na aplikaci vašeho oblíbeného pleťového oleje, séra či krému. Skleněná lahvička s rozprašovačem na poličce vypadá tak jako lékarensky a zaujme. Pokud máte citlivou pokožku, dokáže zklidnit.

Zmírňuje nedostatky pleti, stahuje póry, bojuje proti vráskám a jeho sklěněnou lahvičku můžete vrátit do showroomu (více na webu Nuspring) zpět a získat nějaké ty korunky. Cena rosy je 489 K4/100 ml.

Když už mám hezky očištěnou pleť, může přijít na řadu váleček. Mám ho měsíc a nechápu, jak jsem bez něj mohla být. Naprostá slast, relax! Masážní váleček Jadeit značky Kvitok, používám před spaním. Stačí pět až deset minut a díky jemnému rolování, které je naprosto příjemné dochází k pocitu uvolnění a pravidelným používáním by se mělo docílit krásnější, zdravější a pevnější pleti.   

Váleček je vyroben z Jadeitu, přírodního minerálu. Menší část je vhodná okolo očního okolí, větší na krk a dekolt. Určen je pro všechny typy pleti! A mimochodem Jadeit je kámen moudrosti, harmonie, čistoty a vyrovnanosti. Má na starosti čistění a detoxikaci orgánů a zklidňuje nervový systém. Vyzkoušejte tento příjemný relax v tomto náročném období.

Tip: pokud trpíte kruhy pod očima, dejte váleček ne několik minut do lednice a poté použijte kolem očí.

Tento produkt koupíten na Nuspringu, kde stojí 429 Kč, což je luxusní cena a navíc je váleček v pěkné krabičce.



Udělejte si malou radost, relaxujte a držte se!


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane