2020/10/13

Pohodový den s Bibim v Praze v Burberry stylu

Žádný plán, jen brzo vstát a vyrazit ven a zažít Prahu trochu jinak, v klidu, bez lidí. Po sedmé ráno se to na Karlově mostě opravdu turisty moc nehemží. 

A proč jsem tu byla tak brzo ráno? Potřebovala jsem se nadechnout! Užít si pohodový den, chvíli neřešit práci a vnímat svět, zase těma zasněnýma očima. Věřit, že dobro zvítězi a že lidé jsou uctiví a dokáží si v této těžké době pomáhat.


A světě div se, možná právě Praha oproti městu kde žiju, nebo městu, kde pracuji mi zase dodala optimismus a naději. Ráno se na mostě všichni zdravili a usmívali! Dokonce jsem slyšela  komplimenty, jak nám to s pejskem ladí a sluší. Bylo mi hezky!


Procházka po Karlově mostě, zastávka na kafe a snídani. Nehlídání času, jen nasávání té "staré" doby. Miluju podzim! I když občas zaprší, což se stalo během dopoledne, má toto období něco do sebe. Čas, kdy se ještě nemusím oblékat do péřových bund a rukavic, stačí kožená bundička. I Bibi už si zvykl, že s chladnějším obdobím dostává kabátek. Letos si jsem mu pořídila kostkatý á la Burberry od Funky Dog a padne mu dokonale! Koupí jsme navíc podpořili pejsky v útulcích a lidi, kteří produkty šijí v chráněných dílnách. No a protože tenhle styl se mi líbí, musela jsem si taky nějaký kousek pořídit, když jsme jeden tým.

Až kolem poledne jsme opět míjeli Karlův most a dostali spontánní nápad si ještě Prahu užít jinak. 


Nasedli jsme na lodičku a užili si vyhlídkovou plavbu. 45 minut na Vltavě! Včetně pití a vstupu do muzea Karlova mostu. Byla to pecka! Vřele doporučuji! Podívejte se na web Pražských Benátek.

 
Celý den jsem prochodila v mých nových botkách, o kterých mi většina říkala, že je "zaprasím" , že jsou světlé a broušená kůže nění úplně určena do podzimního sychravého počasí. Jenže, když používáte ten správný prostředek, nemusíte se bát. Tudíž proč by botky měly být v botníku? Díky Nano impregnaci jsou nejen chráněny před zněčištěním, ale odpuzují vodu. Po aplikaci, nikde není vidět žádný flek. Kolem vláken ošetřeného materiálu vytvoří neviditelný ochranný film, který je mnohem odolnější než po běžné impregnaci a navíc zůstává prodyšný, takže impregnovaný materiál dýchá a neplesniví. Krátka klidně mohu do kaluží! Produkty koupíte zde a to nejen na boty!


Užívějte si podzim a radujte se z maličkostí!

Bunda: Mango// kalhoty a čepice: H&M /  košile a řetízek: Sinsay// boty: Baťa// kabelka:Promod// naušnice: Orsay, Bibi: kabátek: Funky Dog
 
 
#HolkaScivavou #Chihuahua #Civava #Moments
 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane