2020/10/11

Hřejivá kombinace, jablíčko a mandle od Manufaktury

Přišel čas, kdy se doma potřebujeme zachumlat do dek a dopřát si nejen horký čaj, ale i tak nějak "zahřát" naši pokožku. Čím je chladněji, tím voňavější a hutnější krémy používám. Nesahám po letních vůních, ale po takových, které korespondují s podzimem a sychravým počasím.

Když přišla limitka od Manufaktury Jablko&mandle, bylo dost jasné, že si padneme do oka.

Přijít večer vymrzlá z venčí a dopřát si sprchu  hydratačním a zvláčňujícím sprchovým gelem, je doslova slast. Pokožka je dokonale hebká díky glycerinu a vaše mysli je naladěna dobrou náladou. Gel je vhodný i pro vegany.255 ml stojí 159 Kč.

Určitě je mezi vámi i řada těch, kteří milují koupele ve vaně a dokáží tam trávit hodiny. Já k nim osobně nepatřím, ale to neznamená, že bych vany odsuzovala. Každopádně i pro vás je v limitce úžasná relaxační sůl, jež uvolní klouby, svaly a regeneruje. Já ji využívám při pedikůře, kdy "naložím" nohy do lavoru a přes dvacet minut jim dopřávám relax. Sůl seženete za 105 Kč.

 

Kdo z vás miluje sametý obličej, rozhodně musí sáhnout po rodinném ochranném balzámku. Ano, je určen pro celou rodinu. Chladnější období totiž naši pleti neprospívá a tak je potřeba ochrana. Bambucké máslo bude vaši pleť regenerovat a hydratovat. Výtažek z jablíček zjemňí  pokožku a podpoří přirozenou pružnost a pevnost. Naopak mandlový olej ji vyživý. Super kombinace! Jak víte, Manufaktura má většinu svým balzámů a krému v pumpičkovém balení, což mě osobně vyhovuje. Cena je 259 Kč.

 

I svíčky zahájily svou sezónu! Já tedy pálím celý rok, ale s podzimem ještě víc. Přírodní svíčka ze sójového vosku s nádhernou vůni provoní celý byt! vydrží hořet až 30 hodin. Je zabalena v dárkové krabičce, tudíž s ní potěšíte každého. Dáreček za 279 Kč.


A když už budete mít zapálenou svíčku a budete večer zachumlaní v dece, uvařte si čaj, nebo svařák a přidejte lahodný a poctivý sirup. Výrobek není pasterován a neobsahuje umělá barviva ani sladidla.

 
Pro mě je tato sezóna čajová a jak jinak si vychutnat čaj, než ve stylovém plecháčku s pár kapkami sirupu.250 ml stojí 159 Kč a děti jablíčko s mandlí uvítají i na lívancích. Vyzkoušejte!


...bohužel poslední měsíce se více než stoprocentně neobejdou bez krému na ruce. Výživný krém z limitované edice Jablko a mandle, s recepturou inspirovanou přírodou, bude v tomto složitém období kvalitním pomocníkem. Vejde se do kabelky, ale můžete jej mít i v autě, zkrátka kdekoliv bude potřeba dodat rukoum hydrataci a zjemnit je. Mandlový olej zvláčňuje a regeneruje a zjemňující ovesný beta-glukan přispívá k ochraně pokožky před nepříznivými vnějšími vlivy. Bambucké máslo, glycerin a panthenol představují oblíbené pečující, zklidňující a revitalizující ingredience. Za 159 Kč odvede tento krém dobrou práci.

nyní je čas postavit vodu na čaj, vzít si svůj oblíbený hrníček, nebo si nechte vyrobit s fotkou např. tento boží plecháček- je z Tiskaříka, sedněte si a  na chvíli se zastavte. A kdo ví, třeba se u vás doma objeví tahle limitka! Mimochodem, Manufaktura má  i e-shop a nyní k nákupu dostanete dárek. Co si vyberete? Dejte mi vědět!

 použité věci na fotkách: limitka od Manufaktury, plecháček a fotoobraz od Tiskařík.cz, prstýnek Pandora, náramky Sinsay, keramické jablíčko z Kik, sušené větvičky, mandle

 

#piarko

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane