2020/12/31

Kosmetické úlovky- prosinec 2020

Letošní rok utekl opravdu rychle a jsou tu poslední kosmetické úlovky roku 2020.

V některých měsících nás tento rok potrápil, rtěnky nám ležely v koupělně bez využití a naopak pleť potřebovala díky nošení roušek specilální péči. Některé z vás mi psaly, že omezily i makeup, protože byly doma, ale těší se až se bude moci za kulturou a líčení si doslova užijí. Věřte, že se na to také těším! Doufejme, že rok 2021 bude lepší, zdravější a všechny ty nepříjemné události se rozplynou.

Co jsem v prosinci ulovila?

V Lidlu jsem objevila tuhá mýdla, která mě překvapila. Za 9,90 Kč nádherná vůně medu s kombinací s ovsa nebo bílé mýdlo se zrníčky máku, které je určené na peeling. Tyto produkty mě rozhodně baví a značka Cien, která do Lidlu patří si potrpí i na kvalitu. Koupí rohodně nesáhnete vedle.

V zimě mám ráda "hřejivé" vůně a tak jsem neodolala Pumpkin Spice Latte, což je sprchový gel značky Isana, kterou naleznete v Rossmannu. Hezká intenzivní vůně, neutrální pH. Cena 29 Kč. Jde o limitovanou edici!

Holky co vy a nehtíky? V této době, kdy jsou opět všechna centra zavřená je to složitější. Já se svých gelových nehtů vzdala už na jaře, ale domácí péče mě moc nebaví.  Je pravda, že pro nehty to je doslova odpočinek, ale i tak jim dávám zabrat lakováním a odlakováním. Aktuálně jsem ukořistila limitku v DMku a to odlakovač bez acetonu s magickou vůní. Odlakovač stál kolem 30 Kč. Nicméně pokud používáte kvalitní lak ještě s druhou vrchní průhlednou vrstvou, dá odlakování docela zabrat. Takže ho úplně nedoporučuji.


Nakonec jsem sáhla po produktu na vlasy,  tentokráte dražším. Při posledním stříhání v salonu Klier, tu byla akce na produkty Oroexpert.  Při koupi šamponu (500 Kč) k němu byla maska na vlasy zdarma. Jelikož mé vlasy dostávaly hodně zabrat, sáhla jsem po tomto produktu, který hydratuje a dodává lesky bez zatížení vlasů. Vlasy nejsou splihlé a mají objem! Vyhovuje mi pumpičkové dávkování a navíc šampon příjemně voní.

 

 

Skvělým parťákem je mu maska, která je určena pro oslabené vlasy. Příjemná vůně a mega 500 ml kelímek, který mi vydrží hodně dlouho. Nebudu lhát, občas na tuhle péči zapomenu. Pokud máte problém s lámavostí vlasů nebo je často barvíte, rozhodně vyzkoušejte! Produkty koupíte v kadeřnictví Klier.

...a nyní už natěšeně do roku 2021 do kterého vám přeji hlavně zdraví, protože to ostatní přijde.



3 komentáře:

  1. Já se snažím masku na vlasy nevynechávat, už mám na to ve sprše i neprůstřelný systém jak si na ni vždycky najít čas. Díky tomu jsem se svými vlasy už nějaký ten pátek moc spokojená ale používám teda Loreal Professionnel nebo Kerastase.

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
  2. JareOrtvova3/29/2023

    Mydla byly super, bohuzel ted uz delsi dobu nedostupne?
    Nebo mne neco uteklo a jsou jinde?
    Pokud si kdo vsimne a vi vic tak diky za info. J

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane