2021/01/31

Kosmetické úlovky- leden 2021

 A je to tady! První letošní kosmetické úlovky! Wow.


 
Bohužel i letos bude vysoká spotřeba různých antibakteriálních gelů. Osobně mám zásoby ve všech kabelkách, v autě, v práci i doma. A abych si občas tohle ošklivé období zpříjemnila ráda používám limitky z DMka. Třeba tento gelík je vhodný pro děti. Je jemný, veganský a nijak neublíží hebké dětské pokožce. Maminky jej mohou zavěsit přímo na kočárek a vaše ratolest může sledovat hezký obrázek s lenochodem. Roztomilost a užitečná věc za 59 Kč. 
 

Pro vegany tu mám i další produkt. Znáte Love and beauty planet? Tuto značku jsem také objevila v regálech DM.  Ulovila jsem už druhé balení ústní vody, která nejen osvěžuje dech, ale udržuje zdravé dásně a ničí bakterie. Je velmi jemná, takže kdo máte citlivé zuby a zkrátka přírodní složky vám dělají dobře na zoubky, zkuste ji. Stojí sice přes 120 Kč, ale já ji již 2x koupila za 79 korun.

 

Tento měsíc je plný roztomilých věcí. Hello Beuty je olejíček ze sladkých mandlí. Olej může využít celá rodina. Ovšem obrovský úspěch slaví u nás žen. Je to totiž pomocník proti striím. Takže pokud jste po porodu nebo jste hodně zhubly, zkuste masírování tímto úžasňákem a věřte, že při pravidelné péči budete hodně mile překvapeni. 100 ml stojí 189 Kč. Doporučuji si rovnou zakoupit masážní kartáček ať to má větší grády! Koupíte online.


Jak jinak zakončit úlovky, než super koupí ve slevě. Všichni milujeme povánoční výprodeje. Je pravda, že tentokráte to bylo hodně na těsno, ale chytla jsem otevřený Marks and Spencer a ulovila tuto, o něco sladší, vůni růžového pepře a vanilky. Cena 79 Kč. Je to zase něco jiného, zajímavého a mini lahvička o 30 ml se vejde i do pidi kabelky! Zkoušeli jste něco z kosmetiky ze Spencera?

Udělejte si malou kosmetickou radost a napište mi co jste si pořídili ať se inspirujeme navzájem!


2 komentáře:

  1. Ty antibakteriální gelíky z DM jsou pecka, já miluju ten růžový, mám ho doma radši do zásoby, kdyby jej náhodou zrušili z výroby :).

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no taky jich mám trošku více :) moje první byla se slonem...bohužel se mi ulomil, což mě mrzí, protože slony miluju

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane