2021/06/30

Kosmetické úlovky- červen 2021

 Kočky, dnes to vezmeme letem světen, venku je vedro 😁 a otevřely terásky.


Několik novinek od Indulony jsem přestavovala na instagramu i blogu. Antibakteriální mýdla jsou super krokem, který tato značka podnikla. Toto "zelené" s alove vera a čajovníkem bylo speciálně vyvinuto tak, aby zničilo 99,9% bakterií. Navíc nevysušuje! Jemně voní a pohled na něj evokuje usměvavou náladu. 300 ml stojí 79, 90 Kč.

Tělovým sprejem od Baley jsem sáhla vedle..., alesoň teda já mám ten pocit. Očekávala jsem možná oslnivý třpyt a nějaký wow nádech než svůj vybledlý odstín kůže. I při upozornění, aby se na mě kamarádka podívala, zda něco vidí, byl výsledek nula. Cena 79, 90 Kč za 200 ml a exotickou vůni jsem také úplně necítila. Sorry, za mě ne!

Co však ano s velkým A, to je tonikum s okamžitým zmatňujícím účinkem od Yves Rocher. Je určeno pro mastnou a smíšenou pleť, pro ty z vás, které mají sklony k černým tečkám či mají rozšířené póry. Vůně máty je na něm třešničkou na dortu. Prostě miluju! Cena 279 Kč/ 150 ml.

Půl napůl je vůně Blossom Meadow, kterou zakoupíte v Rossmannu. Po pravdě, mě upoutala svým obalem. Je krásný, evokující přírodu a na flakonek je jedna radost pohledět. Přestože jde o EDP tedy parfémovanou vodu, nikdy mě za ní nikdo nepochválil, ani naopak. Mám pocit,  že hodně rychle vyprchá. Za 199 Kč bych chtěla moc....přesto však když kouknu, na složení- citrus, bergamot, jasmín, frézie je skvělé. Chtělo by to dodat něco navíc, aby vůně nevyprchala tak brzo. Nenadchla.

Taky občas sáhnete po výrobku, který vás obalem, ale ve finále není nic moc?



Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane