2021/06/23

Když jsou doma galeje

...tak nejlepší je makat šroub. No upřímně, v tomto vedru, které panuje se mi do ničeho moc nechce. Přesto nějaké ty malé změny jsou potřeba. Fáze malování bytu je odložena na podzim.

Pomalu jsem však začala vyklízením a tříděním věcí, které nepotřebuji, nenosím nebo už mi zkrátka nepadnou a tak je posílám dál. Nevím jak vy, ale využívám sběrné kontejnery na oblečení a věřím, že tyto mnou vyřazené kousky oblečení a kabelek, ano i těch, někomu udělají radost.


Do čeho jsem se vrhla? Do bot! Vytáhnout botky, které přes zimu ležely v krabicích a vyčistit je byl  oříšek na celé sobotní dopoledne.Srovnat botník a otřít třeba Conversky, které jsou klasika a je třeba se o ně starat, aby dlouho vydržely. I když teda zrovna počíhávám na Footshopu po nových, protože tu mají slevy..., ale i tak věřím, že ti moji "běloušové" to se mnou pár let potáhnou.Úkol splněn a jedeme dál.

Vadilo mi, že když přijdu domů, za dveřmi mám hozených několik párů bot. No několik...troje- pantofle na doma, tenisky a ještě jedny nazouváky když letím s Bibim ven.

Ostatní boty mám v botníky, ale tyto jsem chtěla mít vždy co nejblíže ať nemusím nic otevírat a zkrátka jen nazuji a jdu.

Aby botky nebyly jen pohozené, rozhodla jsem se pro proutěný košík. Na Bonami jich je hafo, stačí si jen vybrat ten, který se vám líbí. Já zvolila kulatý bez víka, přesně na účely, které potřebuji. Navíc se do něj vejde deštník a lžíce.


 
Na mini prostoru, který mám k dispozici a chci udržet i určitý minimalistmu, musím uznat, že to vypadá dobře a splňuje to má očekávání.Rozhodně je to lepší, než ta chaotická hromada, která tu byla předtím.

 
...no a poté makačce je čas se odměnit, třeba višněmi v čokoládě, které jsou božské a s kamarádou na nich ujíždíme.


Povězte mi, plánujete nějaké změny v bytě? Nebo si dáváte letní relax?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane