2021/09/16

Silná a krásná díky Pantene

 
Zastav se na chvíli a uvědom si svoje hodnoty. Zamysli se nad tím, co tě dělá silnou a kdy se cítíš krásná?

Každý z nás to má nastaveno jinak. Někdo chce mít míry modelek a je to pro něj symbol krásy , pro jiného je hezké oblečení, doplňky, kožená kabelka...... Pro onkologicky nemocné ženy jsou to vlasy. Zdravé, zářící, krátké či dlouhé vlasy jsou pro nás vizitkou. Účesy udávají naši náladu a střihy a barvy měníme věkem. Momenty, které onkologicky nemocné ženy zažívají a o své vlasy mnohdy přijdou, bolí a pro nás jsou  nepředstavitelné.

Cesta za novými vlasy je velmi náročná nejen časem, ale i psychicky a samozřejmě problémů a starostí, mají pacientky víc než dost.

Problém ztráty vlasů se může zdát banální v porovnání s těžkostmi, se kterými se dennodenně onkologicky nemocní pacienti vypořádávají.  Spousta žen nese ztrátu svých kadeří velmi obtížně a potýká se s psychickými úzkostmi, nízkým sebevědomím, pocitem méněcennosti nebo třeba studem. Málokterá onkologicky nemocná pacientka také dobře snáší soucitné pohledy na ulicích, které jí lidé věnují, protože na první pohled poznají, že bojuje s vážnou nemocí. 

Projekt Silná a krásná značky Pantene se snaží zmírnit jejich pocity bezpomoci a "vrátit" jim to, aby zase mohly zářit a měly úsměv na tváři. Chcete společně se mnou pomoci?

Je to jednoduché. Stačí zakoupit produkty značky Pantene v drogeriích Teta do 27. září, platí i pro e-shop. 2 Kč z každého zakoupeného výrobku značky Pantene poputují na výrobu autentických paruk z pravých lidských vlasů pro onkologicky nemocné ženy a dívky, aby jim dodaly sílu. 

 
 
Výroba paruky je náročná a probíhá v několika krocích. Nejprve se zájemkyni vezmou míry a zkonzultují se její přání. Na výrobu jedné paruky běžně připadá 150 – 200 g vlasů – tedy až pět copů. Když se paruka tvoří copy různých dárkyň, musí se najít co nejpodobnější typ vlasů. Následně se paruka zhotoví ve vlásenkářské dílně, a to vlásek po vlásku. Jednu paruku trvá vyrobit zhruba 2 až 3 týdny, a to za předpokladu, že na ní vlásenkář pracuje alespoň 8 hodin každý den. Ve chvíli, kdy je paruka vyrobená, putuje do nadačního fondu Daruj vlasy, který ji předá zájemkyni.
 

Napište mi, zda jste pomohli a jaké produkty jste si koupili. Za mě máte jedno velké děkuji za všechny ženy, kterým společně pomůžeme!
 
použité produkty: řada na vlasy Pantene, outfit: rifle Stradivarius// boty Promod// košile Reserved,// kabelka Aranys
 
 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane