2021/11/30

Kosmetické úlovky- listopad 2021

Zimní čas se nám pomalu blíží a s ním i jeden z nejkrásnějších svátků v roce. Možná v kosmetice za listopad najdete pár tipů, které se budou hodit jako dárek.

 

Nivea, ten modrý krém v plechovém balení, se u mě vyskytuje každý rok. Letos se ve vybraných prodejnách objevila limitka s nápisy. Za mě je krásný dárek pro maminku, kamárádku, zkrátka taková maličkost s velkým významem pro potěšení. Nápisy mají různé, koupíte např. v DMku a toto malé balení je za 59,90.

Kdo z vás má rád intenzivní vůně, dosladka a velmi příjemné, mohu všemi deseti doporučit novinku My Way intense, moje cesta od Giorgio Armani.Vůně, která vám připomene krásné momenty života, vaše touhy i sny. Hlavu vůně tvoří pomeranče, srdce indická tuberóza a základem je santalové dřevo, madagaskarská vanilka. Schválně, vydáte se na svou cestu? Cena vůně je vyšší, 50 ml kolem 2 tisíc. Sledujte různé ace online, je jich dost. Douglas- Notino-Sephora.

Peeling na obličej v podobě kafíčka latte machiato za 25 Kč vypadá naprosto božsky a rozhodně potěší vaši kamarádku. Koupíte v Sinsay a mají i další varianty. Peeling nanesete na vyčištěný obličej a vmasírujete. Necháte působit 15 minut a poté smyjete teplou vodou. Budete se cítit krásně!

Zázračný kelímek snad znají všichni. Mám ten modrý, Bilberry. Do Oriflamu patří již od roku 1980. Objevuje se v různých variantách, ale na účinku mu to neubírá. Má jemné hydratační účinky, pleť vyživuje, zklidňuje a chrání, a kromě obličeje ho můžete použít také na ruce, lokty, kolena či chodidla. Obsahuje včelí vosk, vitamín E atd. Cena se pohybuje kolem 100 Kč.

 
Produkt s produkty aneb adventní kalendář Mary Kay. 24 produktů v plné velikosti a já se hodně držím, abych ta okénka neotevřela najednou. Nebudu vám lhát, do pár jsem nakoukla. Kalendář je dělaný ve formě šuplíčků a co se se v nich ukrývá je wow. Těším se každé prosincové ráno, bude to dokonalá kosmetická jízda a doufám, že objevím i nějaké novinky na vyzkoušení. Kde jej sehnat? Koukněte na web a zvolte si kosmetickou poradkyni, ale honem....mizí rychlostí blesku. 
 


Vzhůru do prosince!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane