2021/12/03

Dopisy Ježíškovi

Vzpomeňte si na dětství, na čas adventu, kdy za oknem padaly první sněhové vločky a vy jste vyhlíželi vánoce. Dětské oči plné touhy a přání.

Vzpomínáte si?

 
Brali jste do rukou pastelky, později tužky a na papír psali svá přání a posílali dopisy Jěžíškovi. Někteří je házeli do schránky, jiní je dávali za okno a čekali až budou vyzvednuty. 
Víte po čem toužily známé osobnosti? Pokud vás to zajímá, doporučuji tip na dárek- kniha "Dopisy Ježíškovi", která je plná humoru, moudrosti, bilancování i sarkasmu.

Dejte si čaj, zapalte si svíčku ( vánoční od Yankee je úžásná a koupíte ji např. na Bonami) , posaďte se a kdo ví, možná i vy po pár stránkách vyndáte papír a začnete psát....

V knize najdete dopis, který psala Eliška Balzerová, Ewa Farna, Robert Fulghum, Dagmar Havlová, Bolek Polívka a řada dalších.
 
Kdo z vás nechce čekat, zda knihu najde pod stromečkem, může si ji objednat nebo vyhrát v mé soutěži na instagramu. Stavte se, v neděli losuji.  

Kniha je hezkým dárkem, navíc její koupí 100 Kč putuje na sbírku Pomozte dětem!


použité předměty: stolek a svíčky Yankee candle z Bonami// tužka z Primark// hrníček z Tiger// kniha z nakladatelství Portál

Krásný advent!



Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane