2022/01/31

Kosmetické úlovky- leden 2022

 
Krásné pondělí. První kosmetické novinky roku 2022 jsou tu, tak si je pojďte užít. Napiště mi co  vás zaujalo.


Velmi milým překvapením je pro mě  paletka od FAB Factory, kterou koupíte v Actionu. Asi bych si ji normálně nevšimla, ale zaujalo mě balení a když jsem viděla otevřený vzorek a cenu cca 130 Kč, řekla jsem si, že ji zkusím. Očekávala jsem, že stíny nevydrží, ale překvapily mě. Mají nádherné odstíny, 12 barev, již některé jsou kombinací více stínů a tak stačí jen nanést na víčko a máte hezky vystínováno. Myslím, že paletku využijí jak mladší slečny, tak i starší generace. No a já až ji vypotřebuji určitě zkusím další varianty,  které jsem v Actionu viděla.


Milujete pěnové sprchové gely? Já jsem se je musela naučit používat. Ono totiž stačí opravdu málo a dokáží nádherně napěnit a vy tak ušetříte spustu dalších spotřebovaných produktů. Značka Rituals patří mezi ty dražsí, ale neodolala jsem. Jejich limitka Serendipity mě dostala. Jde o unisexovou řadu, ovšem s nádechem přitažlivé pánské vůně. Tato sprchová pěna  zanechá vaši pokožku nezapomenutelně jemnou, hydratovanou a rozjasněnou. Navíc je obohacena jemnými květinami a zakončena dlouhotrvajícím dřevitým akordem. Cena pěny je 260 Kč. Ovšem pokud seženete celou sadu, kde je i mýdlo na ruce, peeling a svíčka, vyzkoušejte ji, cenově je výhodnější. 

Značka Astrid nedávno přišla s novinkou v boji prosti vráskám. Řada Bioretinol tak rázem zaplavila moji koupelnu. Je inspirovaná nejnovějšími technologickými poznatky. Obsahuje unikátní koktejl anti-ageing ingrediencí včetně bakuchiolu, komplexu vitamínů a kyseliny hyaluronové.

Pokud na sobě pozorujete, že už je potřeba pleti tuhle péči dopřát, doporučuji. Jinak od 40 let už je to snad povinnost.

Nikdy prosím nezapomínejte, když už si kupujete celou řadu, používat denní a noční krém. Vím, že občas zapomínáme, protože těch produktů používáme relativně hodně. Tyto krémy se pyšní příjemnou konzistencí. Pleť krásně vypínají i hydratují. O vitamínech ani nemluvím a OF 10 je příjemným bonusem. Už během měsíce pocítíte změnu, tak vytrvejte. Doporučená cena je 199 Kč. Produkty seženete ve všech drogistických řetězcích DM, Rossmann a Teta.


Zpěvňující a protivráskové sérum je defakto podkladem pro aplikaci obou krémů. Nezapomínejte na něj. Příznám se, že občas umím vynechat, hlavně když pospíchám. Sérum však zlepšuje pružnost pokožky a viditelně snižuje vrásky. Balení je moc hezky řešeno a sklěnená lahvička s aplikátorem vypadá nádherně. Cena je 249 Kč.


Luxusní značku L´occitane nemusím nijak představovat. Jejich výrobky jsou krásné, přírodní, voňavé a vždy se ocitnu  ráji. Tento multi balzám je velmi příjemný na rty, je to za mě taková ta příjemná "kašička" v kelímku, která se nádherně roztírá a rty jsou pak heboučké a úplně k zulíbání. Bohužel však toto balení nenosím v kabelce, protože v této době mi přijde nehygienické si hydratovat rty třeba v tramvaji, když to není balzám v tyčince. Tento kalíšek mám tak doma a to je jediné co mi na něm vadí, kromě teda ceny , která je 600 Kč.


Co jste si pořídili vy?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane