2022/01/27

Nechci být druhá

Nevím jak moc věříte na numerologii. Já jen vím, že jednička je moje oblíbený číslo a s letošní dvojkou, která vyznačuje vládu emocí a citů a způsobuje, že lidi, jež toto číslo je pro ně osudové, čelí výkyvům a pádům a s tím já se nějak nesžívám. I když ty pády nyní zažívám jako snad nikdy.


Dvojka mi nesedí, nechci být ta druhá! V životě, ve vztahu, v práci, zkrátka chci žít naplno a ukázat co umím, jaká jsem. Dokážu stát v ústraní, ale když o něco jde, vím na co mám a umím vyrazit vpřed.

Možná i vy jste dlouho seděli v koutě a přemýšleli o tom, proč jste druzí. Ne vždy je však chyba ve vás. Zamyslete se nad tím, co děláte vy a co dělají ostatní. Nemusíte hledat kompromis a ustupovat, najděte řešení a občas buďte zdravě sobečtí!

Co všechno letos chcete změnit? Kde se chcete prosadit a konečně "vyhrát". Nemusíte uběhnout maraton a stát na bedně, stačí se posunout a překonat svůj strach a svá očekávání.

Pojďte si ujasnit myšlenky! Provětrat si hlavu na čerstvém vzduchu, načerpat energii  a otevřeně si přiznejte, co vám brání v rozletu. Zvedněte ruce a nadechněte se, zakřičte! Uleví se vám!


Řekl vám někdo, že na tohle nemáte? Že to nedokážete, že doba je zlá na to odejít z práce nebo jít do vztahu, který je nejistý? To NE, není o vás! Dejte na svou intuici a jděte...máte na to, věřte s...!

“Nezabývej se minulostí příliš dlouho. Ujasni si, co chceš, a pak také to, že pokud za tím nepůjdeš, nikdy to nebudeš mít. To všechno je o přítomnosti a budoucnosti, ne o minulosti.”

                                                                                                                                                Dalajláma

 

Já osobně stojím na rozcestí a potřebuju se hodně nadechnout. Letos to zatím není žádná hitparáda. Možná chci být na místě, kde o mou přítomnost nikdo nestojí a bolí to. Překonávám ten pocit odmítnutí, protože prostě nechci být ta na druhé koleji...jdu pomalu dál a vím, nebo spíš pevně doufám, že i když ta cesta asi bude trnitá, cíl bude "růžový". Věřím sama sobě a není to sobecké, vím, že sama na sebe se mohu spolehnout. Nastavte stav myšlení na pozitivně a ono to půjde.

Jak to je u vás, v čem už nechcete být "druzí"? Napište mi a nebuďte v tom sami.


kabát: New Yorker // kalhoty a čepice: Tchibo // boty: Mango // batoh: Elega by Dana M. //  Bibi: vesta: Primark // vodítko a obojek Waudog z Rebel Dog


2 komentáře:

  1. Držím vám moc palce. Krásne napísané❤️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní1/28/2022

      Martinko, moc moc děkuji.Jste skvělá.

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane