2022/02/20

Novinka v praní s ohledem na naši planetu

V dnešní době, kdy máme mnoho vymožeností a na zákazníky se valí jedna moderní věc za druhou, je dobré se zamyslet nad tím, co vše musí snášet naše planeta. Chováme se k ní jako spotřebitelé hezky?

Sama si uvědomuji kolik věcí doma mám ve zbytečných obalech, které nejsou zrovna úplně lehce rozložitelné.


Když tedy mohu, volím produkt, který je více ekologický. Někdy jsem sice skeptická, ale mnohdy mě věci dokáží překvapit svou jednoduchostí a účinkem.

Novinka od společnosti Henkel mě nadchla! Jde o novou generaci tablet na praní Persil Eco Power Bars – účinné tablety ve 100% biologicky odbouratelné fólii. Udržitelnější způsob praní a až o 97% méně plastu.

Schválně. Hromada prádla na 4 pračky a já mám o zábavu postaráno.Ten výraz mluví za vše. Jdeme na to!

Testnu rovnou obě varianty tj. zelené  balení tablet, které je univerzální a fialové na barevné prádlo. Většinou peru vše dohromady, používám totiž ubrousky proti obarvení.

V čem jsou Eco Power Bars jiné? Na první pohled si všimnete papírového balení, které je samozřejmě recyklovatelné. Po otevření vás mile překvapí vůně, upřímně, je cítít i přes krabici a je sveží!

Samotné tablety jsou o něco větší než jsme zvyklí. Jsou zabaleny ve vodorozpustné fólii a není třeba ji nijak otevírat. Eco Power Bars jednoduše vložíte do bubnu pračky a i při nízké teplotě od 20 °C se rozpustí. 

Otestovala jsem je jak na mastných skvrnách na utěrkách, oblečení do fitka a hlavně s čím já dost bojuji je makeup...to určitě holky, znáte, když si sundáváte triko, chtě nechtě, vždy se tam ten makeup dostane.

Jedna tableta vám stačí na plnou pračku. Pokud však perete opravdu hodně znečištěné prádlo nebo máte pocit, že jste pračku narvali k prasknutí,vložte do bubnu tablety klidně dvě! Síla Persilu je úžasná!

Až půjdete do obchodu, koukněte do regálu a zvolte některou z velikostí balení , která se vám bude hodit. Na výběr je balení 12, 24, 30 nebo 45 tablet.

Shrňme si to! Novinka, Eco, méně plastu, recyklovatelný obal,  100% síla,která proniká hluboko do vláken prádla, jednoduché dávkování...Za mě rozhodně palec nahoru!

...mám vypráno, vyžehleno a koš voňavého prádla, které jdu srovnat a vy mi napište, zda už jste Eco Power Bars vyzkoušeli a pokud ne a chcete znát další názory, mrkněte na Žena-in.


#JaneTestuje #Janesmoments #BlogerkaJane

1 komentář:

Děkuji za tvůj komentář. Jane