2022/05/31

Kosmetické úlovky- květen 2022

 

Květen byl ve znamení "tělovky", která mě nadchla a kterou jsem doslova potřebovala jako sůl. Antiperspirant, tělové mléko i sprcháč...

Možná jste také v DMku zaregistrovali barevné lahvičky s poutavým designem a v nich se ukrývá sprcháč od Baley. Já sáhla po kokosu a pivoňce. Nejen, že design ok, ale 97% obalu je recyklovatelný. Tleskám! Každopádně nádherná vůně sprchového gelu vás ve sprše zrdží déle, neboť se vám nebude chtít odejít- Mě moc nadchla a sprchování jsem si užívala. Receptura je min.z 96 procent ze složek přírodního původu. Cena za 250 ml je. Ráda zkusím další variantu.

 
Věděli jste, že existuje jogurt na tělo? Voňavý a ze super potravin? Toto je za mě objev měsíce. Na první pohled mě zaujmul kelímek v regálu. Cena 119 Kč a super kombinace  malin a mandlí. Musela jsem to mít a rozhodně jsem neprohloupila. Ihned po otevření kelímku máte doslova chuť vzít lžičku a obsah sníst. Autentická vůně, obsah rýžových proteinů, který vyhlazuje pokožku a posiluje její přirozenou ochrannou bariéru.  Koupíte v Rossmann a tato značka má více produktů! Znáte značku Fluff? Pro mě novinka! 


Dalším úlovkem v Rossmannu byl olej na vlasy od jejich značky Isana. Olejíček na vlasy pro jemné a suché vlasy! Usnadňuje rozčesávání, nezanechává mastný film a obsahuje extrakt z levandule a pupalkový olej! Používá se večer a přiznám se, mám pocit, že díky té vůni se mi snad i dobře spí. Cena 80 Kč. 

 
Než bude léto a naše pokožka bude krásně opálená, doporučuji, již po několikáté Ziaju a její samoopalovací tělové mléko Cupuacu! Miluju ho! Dodává tělu přirozený odstín opálení. Posiluje ochrannou bariéru pokožky. Obsahuje olej z paraořechů, máslo karité a makadamiový olej. Vůně je krásně jemná. Cena kolem 149 Kč.

No a must have kouskem, bez čeho se neobejdeme a ve slunných dnech mnohem více je antiperspirant. já nyní sáhla po Rexoně, která slibuje ochranu proti pocení a zápachu po dobu 48 hodin. Díky 48hodinové ochraně proti pocení a zápachu můžete zůstat sebejistá po celý den. Antiperspirant obsahuje také inovativní patentovanou technologii MotionsenseTM založenou na přítomnosti mikrokapslí, jež obsahují vůni a díky tření při pohybu postupně praskají – dochází tak k pozvolnému uvolňování parfemace podle fyzické aktivity. Seženete v akci za 60 Kč.

V Actionu jsem zakoupila sadu tekutého mýdla na ruce a krému a to rovnou i s dřevěným podstavcem za 79 Kč. Nádherné obrázky na obalech a vůně santalového dřeva. Příjemná sada za prima cenu. Potěší i jako dárek.


Těším se, co ulovíme příště!

 

#janesmoments #Jane #Holkascivavou

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane