2022/07/29

Kvalitní "basic" je základ!

Všichni to známe, že léto a cesta do kanceláře v parném počasí není nic příjemného. O to víc během tohoto období oceňuji kvalitní oblečení.


Bílá trička jsou základem šatníku, o tom žádná. Ale spočítali jste si někdy, kolik jste si jich koupili za stovku a po pár vypráních je vyhodili? Nebo je propotili a ty žluté skvrny nešly vyprat? O vytahání a ustupování kvality ani nemluvím.

Docela nedávno jsem objevila českou značku, které není jedno jak naše basic trika vypadají! A dokonce vám při objednávání poradí. Chtějí totiž, abyste se cítili v jejich tričku více než skvěle!

Trika jsou z pevné elastické látky, neprosvítá pod nimi spodní prádlo (tenhle trapas nechcete zažít) , neboť mají přes prsa něco jako podšívku.

A pokud řešíte to, že máte větší boky, jako já, zvolíte jednoduše áčkový střih! Což mě osobně přijde super a díky tomu se cítím sebevědomě i když jdu něco prezentovat a odložím sako.

No a pokud nechcete véčkový výstřih, zvolíte kulatý. Zkrátka PADNE TI TO myslí na vše i na několik variant rukávů

Pak už je na vás s čím tento základní kousek zkombinujete. Bude to sukně, kraťasy nebo kostýmek?

Triko stojí sice 890 Kč ale nevydrží jen jednu sezónu...a i po mnoha vypráních drží tvar, materiál neprosvítá ani nebledne! Má delší životnost!  Spočítejte si to kolik vás stála ta trika z výprodejů....Napište mi do komentářů.


Já v poslední době nosím kostýmky z lehkých materiálů a baví mě pastelové barvy. Víte, že modrou jsem nikdy moc nemusela? A pak najednou ve slevách jsem ji zkusila a hle, tohle kombo s kabelkou s mými iniciály prostě miluji a cítím se v něm pohodově!


Užívejte si léta!



kostýmek, naušnice, prstýnek : Tchibo// triko: PADNE TI TO // boty: Vermont //
taška: by Soryann // náramek: Pandora // řetízek: Tous // hrníček: Nespresso


             #Janesmomenst #businessfashion #dnesnosim #ootd #promo #ad 

4 komentáře:

  1. Anonymní8/05/2022

    Ahoj, velmi ráda čtu tvé články.

    OdpovědětVymazat
  2. Karolína8/08/2022

    Dobrý den, už nějaký čas čtu vaše zajímavé články. Ač je to o kosmetice tak i o módě. Tady se mi moc líbí kostýmek tak i kabelka. Inspirovalo mě ke koupi něčeho pěkného na sebe. Na internetu zde objevila nádherné kousky tohoto oblečení. Také jsem poslala objednávku. Přeji pohodový den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Karolínko, děkuji! Kostýmek byl takový rychlá koupě, ale mám ho moc ráda. Hezký den !

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane