2022/09/05

Je to na tobě, zda budeš mít úsměv na tváři!


Víte jak bych mohl začínat tento post?

"Som ten krásny blázon, ktorý kráča v oblakoch
Túžim s tebou lietať aj túlať sa po vlakoch
Predstav mi šťastie, zázrak pre mňa sprav..." 


Přesně tak....slovy z písně Mira Žbirky a Mariky Gombitové. Jsem naladěná na pozitivní vlnu a všimla jsem si, jak tím hodně lidí štvu a vůbec, ale vůbec mi to nevadí. Změnila jsem se a oni to nedokázali a stojí stále na stejném místě. Ti co vás tímto směrem kritizují, nevěří vlastním snům a nedokáží jít k cíli. 
Nevím proč všichni řeší ostatní, ale sami sebe ne. Ano je mi skvěle a proč tu radost nepředávat dál a třeba jen ve formě úsměvu. 

Nenechte si kazit náladu, vždycky, ale vždycky ti někdo bude házet klacky pod nohy a nepřít ti úspěch. Obraťte to a hledejte v tom cestu, která vás posune ještě dál.

Jak na pozitivní energii? Nikdy jsem nebyla na čtení návodu psycho, ezo přednášek a dalších...prostě za mě jednoduchá věc, stanovte si cíl, odbourejte negativismus a nemyslete na problémy. Je to v hlavě a především je to o vaší vůli. Vypnout negativní okolí, zamyslet se nad tím, co chcete a co z vás má vyzařovat.
Já jsem odjakživa byla zvyklá nedostávat věci zadarmo. Tvrdě jsem musela makat a to asi ve mě vybudovalo to,  že když jsem něco fakt chtěla, jela jsem nonstop, ale vždy férově, bez přetvářek.  Občas jsem narazila, ale upřímnost a odhodlání mi zůstalo. I teď! A věřte, že lidí, kteří mi házeli klacky pod nohy, bylo víc něž dost. Nedala jsem se!
Ani nevíte, kolikrát kolem se slyším, že chcete cvičit a říkáte si, že na to nemáte čas a nestíháte? Když to opravdu chcete, stačí vyškrtnout několik věcí které děláte aniž chcete. Napište si plán!


V poslední době jsem dala sbohem pár lidem, bez kterých dokážu být. A nechybí mi, vždyť kolikrát mi pogratulovali k úspěchu a nebo naopak jejich komentář jak moc moc srdečně gratulují a pak je potkáš a ani nepozdraví. Nechodím na nudná kafe, přestala jsem se věnovat něčemu, co mě dřív bavilo a je to logické, posunula jsem se a nezůstala na místě! Mám jiné priority a jiné cíle. 


Možná jste se v tom naši, ale říkáte si, že už na to nemáte věk...Máte! Je úplně jedno kolik vám je, najděte si čas sami pro sebe. Nehledejte negativa, ale pozitiva! Nekoukejte kdo vám co bude říkat, buďte intuitivní a hlavně šťastní! 

Spěte! Spánek k našemu životu prostě patří a někdy ho zkrátka potřebujeme víc. Je vám smutno, tak se na všechno vykašlete a jděte do postele. Země snů na vás čeká

Hudba, relax, četba, cvičení...aneb čistá hlava, čistá mysl.

Pojďte žít! Nekopírujte něčí kapitolu života, ale napište vlastní!  Buďte šťastní, protože žijete jen jednou!





kalhoty :Pepco// vestička: Toscana Store// triko a brýle : H&M// boty: butik// batoh: Longchamp  // rtěnka: Mary Kay
                                                                                         Bibi: obojek a vodítko ze SweetDog


#Janesmoments

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane