2022/08/30

Kosmetiké úlovky- srpen 22

Prázdniny definitivně končí! 

Mě to nevadí, miluju totiž podzim a stejně jsem jela takovým pracovní tempem, že mi léto uteklo jak voda.

Balea, značka DMka, kterou snad zná každí rodina. Kvalitní produkty, ceny skvělé. Já snad nikdy neodolám limitkám tekutých mýdel a jejich design mě baví.

Frosted Cranberry, brusinky a mandle už mají lehce podzimní nádech, ale přesto si je zamilujete. Je tam určitá hořkost, takže vůně nebude vadit ani pánům. Oproti tomu Caribbean feeling je čistší letní záležitost s vůní kokosu a plumérie. Květinová, sladká vůně, která oslní malé princezny. Cena 500 ml 29,9 Kč.

Stejně tak budete spokojeni se sprchovou pěnou, od značky Isana, což je zase brand Rossmannu. Máte s takovým produktem zkušenost? Stačí totiž opravdu málo a po stlačení spreje produkt hezky nabyde. Speciální aktivní složení s vyživujícím komplexem z mandlového a broskvového oleje a bambuckého másla. 200 ml, myslím, že stále kolem 50 Kč. Nevýhoda je, že než si zvyknete, že produkt pění, nanášíte více než je zdrávo. Tato pěna zároveň plná funkci i tělového mléka a krásně hydratuje

Doslova ódy nepěji často, ale Neutrogena Retinol Boost si mě získala. Znáte retinol? Musíte s nim začít opatrně a pomalu jej zařadit do své péče o pleť, pokud chcete bojovat proti známkam stárnutí.Já začala nočním krémem a naštěstí má pleť jej snáší v pohodě. Pro ty, kteří neznají- retinol je aktivní látka, proto je důležité zavádět jej do péče o pleť postupně. Retinol zvyšuje citlivost na slunce, tudíž nesmíte zapomenout použit ochranný krém s SPF. Pokud dojde k zarudnutí, pálení ci koupání kůže, víte, že tato látka maká. Dejte mi vědět zda jste již retinol zkoušeli nebo po něm pokukujete

No a letní vůně? Jednoznačně Alibi, kterou jsem mohla testovat a seznámit se s ní. Seženete ji na Sensualité a více o ní jsem vám sepsala tady.

Tělová mléka jsou u mě snad každý měsíc. Mažu se totiž 1-3x denně. Tentokráte jsem používala Manufakturu Vinnou révu. Revitalizující & omlazující tělové mléko s hroznovým, ovesným a mandlovým olejem, výtažkem z vinné révy, beta-glukanem a panthenolem dopřeje pokožce hebkost, zpevnění a hydrataci. Cena 249 Kč a příjemné balení s pumpičkou.
 

 Užijte si poslední prázdninový den a udělejte si radost. Kosmetikou nebo třeba jen zmrzlinou!

#JanesMoments #kosmetika #Beauty


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane