2022/12/30

Kosmetické úlovky- prosinec 22

 Úplně poslední kosmetika roku 2022. Rychle to uteklo a už zítra je i poslední den tohoto roku. Hodně zdravíčka a ať je rok 2023 voňavý! 

Sprchové gely jsou nedílnou součástí našeho života a mě prostě baví je střídat dle nálady, ročního období a tak...Balea je u mě stálicí a obal s mandlemi v limitce Feeling mě zaujal. Vůně mandlí, bavlníku je taková čistá, příjemná. pH neutrální a sprcháč je vhodný i pro citlivou pokožku. Cena byla tuším kolem 24 Kč.

Sprcháč od Lirene mám poprvé. Krásný obal, dokonce balení je 400 ml! Po otevření se na mě line šťavnatá vůně maliny a levandule. Jsou tu navíc obsaženy i esenciální oleje a díky složení je vaše pokožka vyživená, hydratována, tj. sprchový gel s účinkem navíc. Stojí kolem 90 Kč a stojí za to!Obsahuje 96% ingrediencí přírodního původu. Rozhodně zkusím další!!

Tělová másla u mě vládnou především v zimě. Limitka Balea s kakaovým máslem a vůní lesních plodů okouzlí! Cena 59 Kč/200 ml. Toto máslo je vhodné i pro velmi suchou pokožku, dodá hezký sametový nádech. Konzistencí není tak úplně hutné jako jiná másla. Cute balení!

Od Baley jsem ulovila i krém na ruce. Ty používám celoročně a mám jich vždy několik. Možná to znáte, v kabelce, v autě, v práci..."Make a wish" mě zaujal obalem- limitka. Jinak je to úplně běžný krém na ruce. Vůně mě moc nenadchla, úplně nevím k čemu bych ji přirovnala, ale textura krému je fajn. Když nehledáte vyloženě hydratační a převelice účinný krém je fajn. Průměr! Cena byla do 30 Kč.

Víte o tom, že v poslední době miluju zelenou barvu?  Nějak mě fascinuje a není divu, že mě zaujal i flakónek vůně Mavue, nicméně jsme nesáhla vedle! Parfémovaná voda , jež je příjemně svěží, intuitivní a nevtíravá vůně s esencí sluncem zalitého dne. Vůně ICÔNE intuicion působí velmi intimně, decentně, ale zároveň dokáže být nezapomenutelná. Jiskřivě zelený elixír svěžesti inspirovaný křehkostí ženské duše. Srdcem vůně je můj oblíbený jasmín! Koupíte např. zde, cena 1990 Kč. 

Péči o pleť od značky Astrid už ode mě znáte. Novinkou je rozšíření řady Hyaluron o produkty pro čištění pleti. Za mě moc povedené! Pojďme se naučit lépe čistit pleť! 

Pomůže nám v tom micelární čistící gel, který účinně odstraňuje nečistoty a make up. Obsahuje komplex minerálů, proteinů a vitamínů. Podporuje omlazení a je vhodný pro všechny typy pleti! moc hezky se dávkuje, je totiž v pumpičkovém balení. 


Dalším nezbytným krokem je micelární voda, která osvěží a dočistí pleť. Velké 400 ml balení vydrží dlouho. Vyvinuto s cílem minimalizovat riziko alergických reakcí. 

Když už jsme u odličování, najít ten správný odličovač očí je vždy oříšek. Mě osobně vyhovuje dvoufázový odličovač očí a rtů z řady Aqua Biotic, Astrid. Mandlový olej pomáhá v pleti udržet přirozenou úroveň hydratace. Před aplikací jej musíte protřepat, aby se složky spojily a čistění bylo dokonalé! 


#Janesmoments #Beauty #Kosmetika


1 komentář:

Děkuji za tvůj komentář. Jane