2022/12/17

Pro mé zdravější a pohodovější "já"

Všichni se chceme cítit skvěle, dobře vypadat, nejlépe být i mladší než jsme. Důležitější než vzhled je za mě, být v pohodě, být spokojena sama se sebou a zdravá! 

Co vše můžete udělat pro pohodovější já? Zaměřit se na to, co vás dělá śťastnou. Milujete dobrodružné knížky, chodíte rádi do kina nebo rádi kreslíte? Věnujte tomu, kde doslova záříte! Věřte, že když děláte co vás baí, je to vidět a vy záříte. Máte rádi svou práci? I to je v naprostém pořádku když ji dáváte více než musíte a dělá vás to šťastné.

A zdraví? Všichni víme, že ne vše ovlivníme, ale můžeme předcházet problémům pomocí cvičení, zdravému životnímu stylu i doplňkům stravy. Mým parťákem je Health Labs Care. Této značce věřím a souzním s jejím mottem a posláním. Děkuji jim za podporu na mé ceste za zdravějším já   i dárku pro vás, který je ve formě slevy s kódem JANE10 na webu. Navíc pro Vás mám soutěž.

GlowMe aneb můj ranní drink ve sklenici vody. Je určený pro zdravou a zářivou pleť. Navíc obsahuje až 500 mg kolagenu v jedné dávce. Je to produkt, který jsem si doslova zamilovala na první dobrou a nedokáži si bez něj představit den. Balení v sáčku je super na cesty, zkrátka dáte jej do kabelky a pokud ráno nestíháte, vypijete tento koktejl účinných látek, včetně vitaminů A a E, v práci. Ručím za to, že budete spokojeni, já jej používám již půl roku! Více o produktu ZDE.

Vitamin D podporuje obranné mechanismy organismu a je označován jako "sluneční vitamin", protože jeho syntézu nám umožňuje sluneční světlo, které se do těla dostává transdermálně. Avšak vitamín D3 potřebujeme po celý rok. 


Ten od Health Labs Care je v tekuté formě a dávkuje se pipetkou. Věděli jste, že je veganský? Vše o dávkování a jak jej používat, najdete na webu, podotýkám, že i doplňky stravy je dobré konzultovat se svým lékařem!!

CollagenMe je za mě jeden z nejpopulárnějších produktů poslední doby. Podporuje správnou tvorbu kolagenu a chrání buňky před oxidačním stresem. Je ve formě sypkého prášku a dávkování je velice jednoduché: 2 lžičky rozpustíte ve 3/4 sklenici s vlažnou vodou. Zde chválím to, že CollagenMe má neutrální chuť a citronovou příchuť a neobsahuje cukr ani umělá sladidla. Obsahuje vitamin C podporující syntézu a vstřebávání kolagenu, což jsem netušila, že je potřeba. Kompletní složení je založeno na vysoce kvalitním rybím kolagenu NatiCol 4000, obohaceném o výtažek ze šípků a vitamin C. Kdo chce kolagen vyzkoušet , doporučuji si načíst informace a vyzkoušet tento!!

Trpíte únavou? Vedete aktivní životní styl nebo hodně trénujete a chcete podpořit správné fungování svalů? Často spěcháte, nestíháte nebo máte stresující práci? Doporučím vám MagneMe, což je doplněk stravy s kombinací 4 forem hořčíku obohacen o vitamín B6. Tabletka na den a noc. Tedy 2x denně pro zajištění dokonalého účinku.  

Osobně MagneMe beru v náročnějším období  a je to pro mě sazka na jistotu. Proto jsem vám i tento doplněk vybrala do vánoční soutěže, tudíž jej můžete získat. Stačí se stavit na Instagramu



Ještě jednou upozorňuji, že i doplňky stravy je vhodné konzultovat s lékařem a "nesypat" do sebe všechny vitamíny na všechno, protože by to mohlo být kontraproduktivní a nezdravé.Myslete na to!

na fotce vidíte: doplňky stravy, dekorace domeček z NanuNana, polštářek Pepco, na sobě mám kalhoty a mikinu z Garderobiérka

Buďte zdraví!

#MzHL #AD #Spoluprace #JanesMoments

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane