2023/02/28

Kosmetické úlovky- únor 23

Jeden z nejkratších měsíců v roce je tu, respektive jeho poslední den. Co jsem tentokráte používala v kosmetice a co by vás mohlo oslovit?

Privátka Rossmannu,  Isana, má často zajímavé produkty. Krém na ruce v pumpičce uvítám hlavně na pracovní stole a sáhnu po něm, výdy když mám pocit, že mám suché ruce. Tento z řady Harmony obsahuje vitamín E, pH pokožky neutrální a kvituji jeho rychlé vstřebávání. Cena 79 Kč. 

Co si budeme povídat, od jistého věku jsou "kolagenové" přípravky nutnou věcí. Poprvé jsem sáhla po intenzivně vyživující a hydratační masce na oči s kolagenem, heřmánkem a esenciálními oleji. Maska slibuje zvýšení elasticity, odstraňuje otoky a tmavé kruhy pod očima. Vhodná je pro všechny typy pleti. Značka Gabriella Salvete. Doporučuji vyzkoušet! Cena cca 150 Kč.


No a kdo by nechtěl rozzářenou pleť? Poprvé zkouším značku Bioline a jejich EnteFace, což je luxusní čistící a zlidňující detoxikační pleťová maska. Co umí? Detoxikuje, zklidní, vyživí a omladí! Výsledek vidíte do 20 min! Musíte vyzkoušet! Cena okolo 200 Kč. 

Na tělo používím, tělová mléka, másla, ale i oleje. Miluju střídání konzistencí a vůní. Zjemňující suchý olej od Mary Kay s vůní květin je božský. Na tělo jej nanáším ráno a nebo večer. Rychle se vstřebává a pokožka je doslova heboučká. Ponořte se do pivoněk, bílého čaje, leknínu a dalších ingrediencí. Cena 690 Kč 147 ml. 

Kdo mě zná, ví, že si vlasy žehlím. Ano, vím, že je to pro ně náročné a ničí se, ale vždy používám alespoň nějakou ochranu před teplem, aby se tolik nepoškodily. Aktuálně je to Balea a jejich vlasová emulze. Fajn produkt za bezva cenu (40 Kč), který na vlasech nezanechává nepříjemný filtr. 

No značku Ziaja už ode mě také znáte. Krém proti striím nemusí používat i těhotné, protože se striemi bojuje mnoho z nás. Mažte! Výsledek tedy rozhodně hned nevidíte, musíte zkrátka vytrvat a být konzistentní. Koupíte ve vybraných drogerkách nebo na webu, 270 ml cena cca 215 Kč. 

Jaký únor jste měli vy?




Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane