2023/03/30

Kosmetické úlovky- březen 23

Březen- za kamna vlezem. Přesně takový pocit mám. Zima, občas padá sníh a já se potřebuji zachumlat do deky. Co se zahřát třeba tělovou kosmetikou?

Manufaktura a jejich řada Růže! Doslova jsem se zamilovala do jejich tělového mlíčka, které je navíc anti-aging. Vyživuje, hydratuje a obsahuje mandlový olej a nádherně voní. Osobně mám ráda pumpičková balení a tohle rozhodně stojí za to! Cena 250 ml - 289 Kč. Pokud jste v Manufaktura klubu, občas jsou akcičky a já toto mlíčko min.měsíc koupila se slevou.

To, že používám Euronu, víte. V kosmetice jsem ji nedávala moc šancí, ale toto máslo? Jedno z těch, které řadím mezi mé the best! Naprosto dokonalá hustá textura, která se táááááák nádherně roztírá po těle a ta neodolatelná vůně kokosu a mandlí! Smetanová parfemace doprovázená cennými přírodními oleji pro dokonalou harmonii Vašich smyslů! To chceš! Cena 249 Kč s ID (420-3216816875) na první objednávku bez 20 marže! Využijte!!!!! Nebudete chtít používat jiné!!!!


Po dlouhé době jsem si na jaro pořídila snad již legendární vůni DKNY jablíčko. Zavzpomínala jsem trošku na své mladší časy, ale tato vůně je prostě taková ta fresh, nezapomenutelná. Navíc v Rossmannu byla v akci za 600 Kč, nekup to! Měli jste také tuto vůni oblíbenou?

Péče o zoubky také patří do kosmetických úlovků a mě baví zubní pasty střídat. Značku Ohlala jsem neznala a tak když na mě vykoukla v Rossmannu, zkusila jsem ji. Kombinace máty a skořice je příjemná, nedráždí a celkově si dovolím říci, že tato pasta je vhodná pro všechny, kteří nepreferují mentolové příchutě past. Cena byla kolem 150 Kč.


Nebyla bych to já, kdybych nepodlehla zajímavému obalu, že? Toto tekuté mýdlo jsem objevila v Actionu,stojí kolem 27 Kč a mají několik variant. No toto už mě doslova přeneslo do léta. Je vhodné pro všechny typy pokožky! Obalem rozhodně zaujme! 

Jaké byly vaše březnové nákupy?


1 komentář:

  1. Od Eurony používám prostředky na úklid a praní, ale netušila jsem, že má i taková másla :-)

    ruzovartenka.eu

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane