2023/04/30

Kosmetické úlovky- duben 23

Ani nevíte jakou mám radost, když pomalu přichází to sluníčkové období. Více barev, lehkosti a vítr ve vlasech!

Do péče o vlasy jsem se pustila nejdříve. Měla jsem totiž možnost otestovat vlasovou péči Oriflame "Duologi", která chrání a posiluje vlasy působením přímo na vlasové vlákno a zároveň udržuje optimální prostředí vlasové pokožky. Je čas začít pečovat o vlasy stejně jako o svou pleť!

V případě , že máte lupy, doporučuji vyzkoušet peeling na pokožku hlavy, docela hezky se vmasíruje i díky masážní pomůcce hlavy. Pomocníka, kterého jsem si velmi oblíbila, to je zdokonalující CC sprej- 
víceúčelový vlasový krém s kyselinou hyaluronovou pro zkrášlení a ošetření vlasů, zanechá je hedvábně jemné a lesklé a zároveň zkrotí krepatění – bez zbytků mastnoty. Miluju ho! Má i velmi příjemnou vůni!


Intenzivně regenerační šampon,  hutný krémový kondicionér, a lehký krémový kondicionér , trio pomocníků, kteří bezpochyby patří do péče o vlasy.  Velmi příjemná vůně, konzistence, která se stane neodmyslitelnou součástí vaší vlasové rutiny. Navíc vlasy jsou o umytí krásně hebké!


Určitě doporučuji i masku na vlasy, hlavně tedy pokud máte suché nebo poškozené vlasy. Rozhodně byste na tuto péči neměli zapomínat, obsahuje navíc keratin. Stačí nanést na 5 minut a opláchnout!


Více informací o všech produktech se dozvíte na stránkách Oriflame

Unavená pleť po zimě rovněž dodat "štávu" a  i když se masky snažím používat pravidelně, občas sáhnu po nějaké, která mě v drogerce zaujme. Tentokráte to byla maska od značky Balea, It´s Waffle time, která je určena pro všechny typy pokožky a kdo z vás miluje sladké snídaně .....doslova se kdo tohoto času s maskou přenesete. Cena cca 30 Kč. Textilní maska za málo peněz!

Kdo z vás chce "zářit", doporučuji Duo krémový rozjasňovač od Mary Kay, který patří mezi novinky. Nabízí přesnou aplikaci díky praktickému tvaru a přináší dva různé odstíny v jednom balení. Podtrhněte svůj jedinečný tón pleti jemným třpytem, který bude krásně lichotit vašim rysům. Cena 590 Kč a za mě vydrží dlouho.


Co jsem si z novinek Mary Kay zamilovala je Krémové multi-líčidlo na rty a tváře. Jeden produkt a několik využití! Příjemné krémové složení a několik odstínů, tuším, že jsou 4. Cena 390! Zamilovala jsem se do něj.



Dokonalý flakónek a název Perfect aneb toaletní voda Marc Jacobs, o které byste si řekli: "perfektní". Bohužel za mě vyhozené peníze. Takový lepší sprej. Vůně sice lehká, ale hned vyprchá. Velké zklamání ve slevě za 2 tis...se srdcem mandlového mléka s jemnou květinovou vůní.


Krásné jaro!

#Janesmoments #Orifluencers #Kosmetika #Cosmetics

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane