2023/05/06

#NaVlastniKuzi projekt s mnoha příběhy


Pojďte se projít na Petřín! Až do 9.5. tu je nádherná výstava spojena s projektem #NaVlastniKuzi pod hlavičkou značky Gilette Venus!


Fotky, které uvidíte vám rozhodně otevřou oči a věřím, že i díky nim se přestanete trápit třeba nad pihou na tváři nebo jizvou na ruce. Podívejte se na hrdinky tohoto příběhu, čím si prošly, jak vnímají své tělo a věřte, že nehledají negativa, ale v pomyslných nedokonalostech našly sílu!


Gillette Venus spojila síly se skupinkou dívek a žen se silnými životními příběhy, které se podepsaly na jejich kůži a společně se rozhodly uspořádat osvětovou kampaň a fotografickou výstavu, která bude pro veřejnost přístupná do 9. května odpoledne před restaurací Nebozízek na Petříně. Zastavte se tu cestou na Petřín!

Značka Gillette Venus se touto výstavou snaží bojovat proti nereálnému ideálu krásy, který je prezentován nejenom v médiích, ale i na sociálních sítích, a společně s vybranými ženami poukázat na to, že každá pokožka je krásná. A že pokožka každého z nás si na sobě nese svůj vlastní příběh, zážitky a vzpomínky toho, co jsme si zažili na vlastní kůži.

Koho na fotkách uvidíte? 



Influencerku Týnuš Třešničkovou, které jizvy připomínají to, co musela zvládnout a překonat.

Aničku Krátoškovou, modelka, která má pár kilo navíc a celulitidu. No a co?

Inku Teschinskou, která kráčí životem s atopickým ekzémem.

Zpevačku Sharlote, která čelila předsudkům kvůli tetování, ale ona se díky němu cítí kompletní!

Lucinku Levou, s velkou jizvou po operaci, která ji zachránila život!

Nikolu Znáškovou s akné na tváři.

Kláru Černou se skvrnkami na kůži, tzv vitiligo neinfekční koží porucha a nebo Kačku Kopicovou, zakladatelku projektu Tělo s příbehem.

Schválně, co doteď trápilo vás?

A na závěr ještě slova Jakuba Grabmüller, Brand Managera Gillette Venus pro střední Evropu, tj. značky, která stojí za touto kampaní: „Velice mě těší, že se nám v Procter & Gamble podařilo navázat spolupráci s těmito skvělými ženami a společně můžeme šířit osvětu v oblasti skin positivity. Příběhy, které sdílí každá z vybraných žen, jsou velmi silné a intimní. Naše značka si je jistá, že žen s podobnými příběhy, které si prožily doslova na vlastní kůži, je mnohem více. Každá pokožka si nese nějaký ten vlastní příběh – pro někoho je to připomínka toho, že překonal náročnou životní situaci, pro jiného zase prostředek k vlastnímu sebevyjádření. Věřím, že se nám díky kampani a výstavě podaří tuto myšlenku rozšířit a vyvolat diskusi o tom, která pokožka je krásná – protože každá! Doufám, že naše výstava zaujme co nejvíce lidí a povzbudí je k sebelásce a sebepřijetí."


#Janesmoments #NaVlastnikuzi #TeloSpribehem #Praha #vystava


1 komentář:

Děkuji za tvůj komentář. Jane