2023/05/31

Kosmetické úlovky- květen 23

 ....cítíte ty sluneční paprsky a příval mořského vánku? Ano, blížíme se konečně k létu a takové té lehčí kosmetice...Pojďme se podívat, co je nového.

Udělejte radost sobě i ostatním! To vše zakoupením "charitativního" štětce na podkladovou bázi. Tento štětec s designem srdíček je v prodeji do vyprodání zásob u Mary Kay a z každého jeho prodeje jde 25 Kč na Nadační fond Be Charity!

Když už léto a dovča, není třeba make-up. Nicméně pokud tak nějak cítíte potřebu "mít něco" na obličeji, je to za mě CC krém. Tento má SPF 15, lehké krytí pro přirozenou bezchybně vypadající pleť Je vhodný pro všechny typy pleti. Hezky sedí a je prostě fajn. Cena 590 Kč. Koupíte u Mary Kay.

O tom, že miluji karamel, možní víte. Opět jsem sáhla po tělovém krému od Fluff , který koupíte v Rossmannu. No voní nádherně a přestože má světlý odstín, nijak pokožku nebarví a neflekatí. Obsahuje superpotraviny a je proste wow. Kupovala jsem jej v nějaké akci tuším kolem 160 Kč. 

Stejně tak jsem v této prodejně sáhla po čistících ubrouscích Isana, což je privátka Rossmannu. Jsou bez alkoholu a mám je na cesty, když nechci tahat všechny odličováky atd, ale opravdu jen když jedu na víkend. Přeci jen, má pleť už potřebuje adekvátní péči. Jde sice o limitku, možná co se týká designu, jinak normální ubrousky. Cca 30 Kč.

Možná jste si všimni, že kosmetické značky letos vsadily na vitamín C. Ani Garnier není pozadu a uvedl noční pleťové sérum s vitamínem C. Je vhodné i pro vegany, 0 % silikonů a alkoholu, 10%  přírodní vitamínu C. Po prvním probuzení je pleť hladší, pružnější, revitalizovaná a odpočatá. Je za příjemnou cenu kolem 300 Kč.

Řadu Hydra Végétal od Yves Rocher, jste již určitě zaregistrovali. Je nyní inovovaná ve svěžích obalech. A star, Hydratační sérum na den a noc, má vylepšené složení. Kromě aloe vera a dalších přírodních složek obsahuje dvě kyseliny hyaluronové ( nízko a vysokomolekulární) pro dokonalou a dlouhodobou hydrataci i v hlubších vrstvách pleti. V radě pak najdete hydratační gel na oční okolí, hydratační péči na den a noc a gel . Pořídíte si celou sadu?


#Janesmoments #Janetestuje #kosmetika

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane