2023/06/30

Kosmetické úlovky- červen 23

 Červnem jsem proletěla, že mám pocit, že jsem ani nezaregistrovala, že byl. Každopádně kosmetika, která stojí za to je tu!

Nedávno jsem objevila super věc, na kterou jsem se dívala už hodně dlouho. Je to Regenerační krém po opalování od Dermacolu. Nicměně se hodí i pro ty, kteří se úplně tak neopalují, tedy jako já. Bohatý, lehce tónovaný tělový krém s jemnými třpytkami regeneruje a hydratuje pokožku po slunění. Zanechává ji rozzářenou, nádherně hebkou a provoněnou. Tělové máslo podporuje zdravý opálený vzhled, zpomaluje olupování pokožky a chrání proti předčasnému stárnutí. Mrkněte na něj v drogerce nebo na e-shopu.


Kdo z vás už opáleny je a netouží po třpytu, doporučuji Vyživující tělový krém s bio kakaovým máslem a kokosovým olejem od Oriflamu. Krásně voní a jde o bohatý a krémový tělový krém s přírodním bio kakaovým máslem a kokosovým olejem vyživí a hydratuje pokožku. Koupíš zde. (Klidně mi napiš i o slevu 23%).



Protože léto už se pomalu rozjíždí, musíme chránit svou pokožku a používat nějaký ten opalovák, že? Kdo z vás upřednostňuje spreje, mám bomba tip-  Suchý opalovací sprej na tělo a obličej SPF 50 Sun 360Opalovací sprej s lehkou suchou texturou a SPF 50. Obsahuje technologii Multi-Rays se širokým spektrem UV filtrů, které zajišťují ochranu před škodlivým zářením, a vitamin E, který působí proti negativním účinkům oxidačního stresu, slunce a znečištěného ovzduší. Nakupuj zde.


Must have kouskem je pro mě každé léto osvěžující voda ve spreji. Mám ji v autě nebo v kabelce a když jsou vysoké teploty, nastříkám na obličej či ruce. Stojí kolem 40 Kč a tuhle mám z DMka. Zkusila jsem s vůní lesních plodů, ale více preferuji bez vůně.


A aktuálně také testuji novinku od Garnieru. Pure Active Hydratační čisticí gel proti nedokonalostem je rozhodně tou správnou volbou pro každodenní péči. Vlastnosti: jemně a důkladně myje celý obličej, nedráždí pleť,  reguluje tvorbu kožního mazu, zabraňuje vysušování pleti. Je v pumpičkovém balení, takže se hezky dávkuje. Cena do 200 Kč!


Těším se v červenci! 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane