2023/07/31

Kosmetické úlovky- červenec 23

Nechci to říkat, ale půlka léta je pryč!

Počasí je letos neuvěřitelné. Vedro a pak studená sprcha a někdy to je na zimní kabát, nemyslíte?

Ani jsem nestihla opálit, takže neustále mažu úžasňákem, kterého jsem vám představila minulý měsíc, ať mám alespoň nějaký nádech. 

A červenec? Ten je trošku v pink stylu.

Pamatujete si na vůni Icone? Tentokráte jsem sáhla po sladší, květinové vůni rose cramoisi. Jde o kombinace květinových tónů černého rybízu a jasmínu. Jelikož je to parfémovaná voda, opět vydrží a voníte celý den. Kupovala jsem ji v akci 2 plus 1 ve stánku v centru Černý Most.

Ráda bych vám ukázala i tento skřipec. Ano, růžové barvy styl Barbie. V Sinsay mají slevy a seženete jej za cca 40 Kč. Super kup!

Na barevné vlně pojedeme dál. Mary Kay představila nádherné laky na nehty v dokonalých pastelových barvičkách. Visionary Pink a Legacy Lilac. Cena 390 Kč. Kooupíte u MK poradkyň. Jaký odstín je váš favorit?

Znáte Botanicus? Česká značka z Lysé nad Labem. Hned jak na mě "vyskočila" na webu jsem neodolala a objednala co jsem potřebovala a jsem nadšená. Jde o přírodní kosmetiku, která má úžasné hodnoty- mrkněte na web a nechte se zlákat návštěvou Centra řemesel, kam se chystám i já.

Já jsem vyzkoušela lotion s měsíčkem. Zklidňující tělový lotion s extrakty z měsíčku lékařského, heřmánku a kostivalu. Příjemná vůně. Cena 349 Kč! Miluju ho. 

Tekutému mýdlu nikdy neodolám. Jakmile jsem viděla vůni máty, věděla jsem, že to bude lehká svěží vůně na léto. Je božská! Evokuje ve mě pohodu a ten obal je dokonalý.


Rituals určite znáte, mám ráda jejich vůně a Sakura je srdcovka. Ve slevě jsem ulovila Hair & Body Mist jelikož formule neobsahuje alkohol, je ideální pro citlivou pokožku a nezávadná pro použití na textilu, ovšem nevydrží vonět dlouho.

Pořídili jste si něco růžového?


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane