2023/08/20

Holka s čivavou na tripu- Náchodsko a dárek pro vás!

Máte rádi wellness v soukromí? Pojďte si se mnou užít pobyt, který je zhruba dvě hodinky od Prahy a díky kódu ode mě, jej máte se slevou- super jako dárek ( vánoce jsou tu za chvíli)! - najdete na konci článku.

Nedávno jsem totiž byla v Náchodě, který jsem znala jako hraniční přechod a netušila, kolik toto město nabízí možností!

Ubytovala jsem se v doslova rodinném hotelu Tommy (cca kilák od města v části Babí), který nabízí soukromí a není tu řev malých dětí, jelikož hotel nepovoluje děti do 10 let. Je tu nádherné wellnes, zahrada a místo je dog friendly!

A co Náchodě můžete vidět? Nádherný zámek, kde žije medvěd Ludvík a když budete mít štěstí jako já, dokonce i vyleze. Procházka parkem je dokonalá a můžete tu strávit několik hodin. 

Kousek od hotelu je vylídka "Na Signálu", z které je dokonalý výlet i za hranice, tedy k našim polským sousedům. Můžete k ní dojet autem, piknikovat tu nebo si udělat pěší výlet.


Jak jsem zmiňovala, Náchod známe snad všichni jako hraniční přechod. Návštěva k sousedům, tj. směr Kudowa Zdroj, tržnice a kafíčka je jasnou volbou. Navíc v hotelu vám nabídnou slevový žeton do spřátelených restaurací- nezapomeňte si o něj říct!

Kdo z vás by si rád užil "pouze" odpočinku v hotelu, doporučuji wellness- bazén, vířivka, parní lázně... Navíc tento váš relaxační čas, je soukromí, můžete jej tedy využít naplno a nikdo vás nebude rušit, rezervaci jednoduše provedete na recepci. Plavte, relaxujte, odpočívejte! No a potom si stačí zajít do samoobslužného lobby baru, kde si dokonce můžete sami načepovat pivo či si dát popcorn. V případě, že vám počasí přeje, vemte si občerstvení na zahradu, je krásná a ke kávě i odpočinku stvořená!

 

Kdy vyrazíte?

Nyní už slibovaný dárek- sleva- 10 %  pro pobyty od 1.9. do 10.12. Kód: 3I0OK0SDWK užijte si svůj pobyt na maximum.

Další tipy na výlet- řada cyklovýletů, Zoo Dvůr Králové, Státní zámek Opočno, Babiččino údolí... 

PS: sledujte mě i na instagramu 

 

#Janesmoments #JaneTestuje #relax #wellness #dogfriendly

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane