2023/08/31

Kosmetické úlovky- srpen 23

 ....je to tu! Konec prázdnin!

Podlehla jsem kapsličkám na obličej! Několikrát jste u mě viděli ty z DMka, které jsou buď hydratační, rozjasňující atd, nicméně nyní jsem si řekla,  že přišel čas nasadil "vyšší" péči a jít více do hloubky. Zpěvňující kapsle Royal Velvet od Oriflame, byly jasnou volbou. Jde o lehkou a zároveň hloubkově vyživující směs 5 vzácných olejů a komplexu Black Iris Infusion vyhladí a sametově zjemní pleť, viditelně redukují jemné linky a vrásky.


Stejně tak jsem si oblíbila tělový olej, který lze použít i na vlasy. Je z řady Love Nature (Oriflame) a miluju jeho mandlovou vůni. Navíc je za super cenu! Mrkněte! Hezky se roztírá a na vlasy má dokonalý účinek.

Na cestách mě doprovázely Cleansing & Exfoliating Wipes - Čisticí a exfoliační ubrousky ze Sephora, koupila jsem je v akci, ale přiznám se, byla jsem zklamaná. S řasenkou si moc neporadily a ani make-up nebyl dokonale z pleti odstraněn, přesto, že v létě jsem měla jen lehounkou vrstvu. Jediné co mě na nich bavilo byla melounová vůně a praktické zavírání. Zklamání!!! 

Ano a opět tu mám Rituals sprej! Ten samý jako minulý měsíc, protože ten můj jsem prostě někde zapomněla a bez Sakura vůně jsem nechtěla být. Je na tělo i vlasy a po koupeli za mě ideální! Love it.

Seznámení a radost! Nádherná vůně Acqua di Praga Bohemia, kterou jsem vyhrála u Fragrandza. Parfémovaná voda, která je unisex aneb spojení ženského a mužského elementu. Hlavu tvoří grapefruit,kardamom,mandarinka,zázvor, srdce: jasmín,růže,vodní tóny,fialka a základ: jantar,kůže,muškátový oříšek, santalové dřevo,agarové dřevo (oud). Moc mě baví a krásně a dlouho voní! Cena 1290 Kč a její motto zní: "Připomínka krásy života a důležitosti žít v přítomnosti a náležitě si ji užívat."

No a na závěr jedna roztomilost, kterou jsem náhodou zahlédla v Rossmannu. Zřejmě limitka Disney- deodorant za cca 30 Kč. Jemná květinová vůně, hezky osvěžil!


Přeji úspěšný vstup do září!!!!!



Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane