2023/09/28

Zhluboka se nadechni a vypni!

Nečekala jsem to, ale uznávám, že září je hodně náročné!

Skončilo léto, čas, kdy většina z nás byla na dovolené, pila letní drinky na pláži a tak nějak nic neřešila. 

Sluníčko, párty, přátelé, rodina, zkrátka jedna velká pohoda.

No a září, návrat do takového klasického režimu. Začíná škola a povinnosti. V práci se rozjíždí projekty a plánuje se, co vše ještě můžeme do konce roku stihnout. Jedna velká jízda, že se toho nakonec na vás valí moc.

Nezapomínejme však na to, že i my sami si musíme nastavit hranice a myslet na sebe, na odpočinek i relax. V dnešní uspěchané době je to víc a víc potřeba.

Kdo z Vás mě sleduje na instagramu, ví, že jsem v létě byla v maringotce. Ano! V té, snad nejkrásnější a nejkouzelnější na světě! Dokonce je blízko Prahy, v Levandulovém údolí a můžete sem celoročně a je úplně jedno, že levandule už zrovna nekvetou. Oni tu jsou i tak. Všude! Navíc údolíčko je nádherně postaveno, že už jen po příjezdu se tu cítíte báječně.

Jak strávit den v "levandulích" a vypnout?

Můžeme začít dobrou snídaní a věřte, že takovou jste ještě neměli. Připravena z péčí a táááák dobrá.

Poté můžete pokračovat se šálkem čaje, samozřejmě toho levandulového, do SPA domečku, kde si užijete levandulovou koupel nohou Hildegardy z Bingenu. Ani byste nevěřili, jaký to je osvobozující pocit ponořit nohy do lavoru s vodou a kamínky a jen si užívat. Nejdříve však rozmasírujeme nohy šlapáním na oblázcích, kterými se po vzoru Hildegardy rozjede akupresura vašich významných bodů na chodidlech. Okamžitě pocítíte uvolnění svalového napětí, stresu a tato koupel posiluje imunitní systém, zlepšuje krevní oběh a pomáhá při léčbě chronicky studených nohou a zkvalitňuje spánek.

Doporučuji i pro ty, kteří nemají rádi saunování či solnou jeskyni. - takový případ jsem třeba já, V sauně vydržím minutu a není mi tam příjemně.

Po této úžasné koupeli se můžete projít v údolíčku a nebo rovnou navštívit další domeček, kde vás čeká opět odpočinek. Ano, je totiž čas opravdu vypnout a užít si den. Buď sám/a nebo s kamarádkou, maminkou, zkrátka s někým, s kým si chcete tyto rituály dopřát. Samozřejmě můžete být i samotinké a meditovat.

Čas tu tak nějak plyne a vy máte pocit, že jste toho zvádli hodně a nabili energii. Možná je čas pustit se do něčeho akčnějšího. Můžete si vyrobit klobouček, sami si jej ozdobit, zkusit vlastní parfém nebo krém. 

Nedá se to ani slovy popsat, ale budete tu jako v ráji. Všichni se tu o vás krásně starají, doporučí vám tu správnou "levandulovou" péči, neboť tato dáma, Bio levandule Chodouňská, o které tu je stále řeč obsahuje unikátní bioaktivní látky a jako jediná na světě- vzácné minerály z vápencových moří. Tudíž vám tu zde pomohou nastartovat řešení nespavosti, úzkostí, deprese, stresu a celkového vyčerpání.


Je tu nádherné propojení obchůdku, tudíž si domů nakoupíte nejen čaje, ale i báječné levandulové sušenky. PS: my s mamkou ujíždíme na čaji a už jsme 2x doobjednávaly, plus doporučuji tyčinku a nebo levandulovou vodu. Prostě levandule vás dostane!!! Mrkni ZDE


Tip pro vás- kdo si rezervujete pobyt v maringotce, máte večer celý areál pro sebe! No a to ticho!

Mrkni na pobyty a akce  a mysli na to, že toto je krásný dárek k Vánocům, narozeninám, i jen tak pro radost. 
Je to tu dog friendly a tak za čiva psy doporučuje Bibi a my z celého srdce moc moc děkujime za ten nejfialovější a nejprovoněnější pobyt a už se těším až se k vám zase podíváme.




Vždy ti tu řeknou, že jsi krásná!


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane