2023/09/30

Kosmetické úlovky- září 23

Holky, ani nevíte jak jsem se těšila.

Září je pro mě návrat do režimu a plného pracovního nasazení, ale občas to chce teda vypnout!Nebo zajít do wellness (mimichodem, stále platí sleva).


Řadu Famille Bio od Yves Rocher jsem vám představila na instagramu. Je skvělá a velké plus je, že je i pro chlapy. Zkrátka pro celou rodinu! Voní nádherně po jablíčkách. 
Pečující balzám s vyživujícími účinky obohacený o výtažky z jablka a kombinaci přírodních olejů, se snadno vstřebá do pokožky a vyživí i ty nejsušší a nejnamáhanější místa. Lze aplikovat na tělo, obličej, rty, nehty i do konečků vlasů. Vhodný i jako péče pro děti od 3 let. Je v nádherné "plechovce".


Univerzálnost platí i o dalších produktech této řady.  Mlíčko na tělo a ruce, které vyživuje. Tělové mléko hydratuje, vyživuje a chrání pokožku před vnějšími vlivy a denně ji posiluje. Tekutá textura zaručuje na dotek hebkou pokožku a pocit komfortu. Hodně mě baví hydratační krém, který vyživuje pleť až po dobu 24 hodin. Zjemňuje, hydratuje a chrání vaši pokožku před vysušením.
Celá řada je voňavá a vy vlastně díky ní ušetříte místo v koupelně. Výrobky pro  všechny!


Lesk na rty od Oriflame je za mě trošku zklamání. Cena 270 Kč. První aplikace- pálí na rtech. Nemám na nic alergii a zkoušela jsem to celý měsíc. Rozhodně nevydrží 6 hodin, možná pokud nejíte, nepijete, ale ani to si nemyslím, že dá. Těšila jsem se na nádherný fuchsiový odstín, ale na rtech zas tak nezáří. Za mě bohužel ne!



Asi tak před 8 týdny jsem se s několika z vás, stala součástí velkého testování 
REVITALIFT LASER X3- malého zázraku ve skleněné dózičce, který bojuje proti stárnutí a je od L´oreálu. Co si budeme povídat, od věku, který začíná číslem 4, hledáš řešení a čas nezastavíš. Za mě hlásím plusy! Krém je v luxusním balení, moc hezky voní a za těch 8 týdnů mám rozhodně lepší plet. Je vyživenější a při doteku příjemná. I ty mini vrásky se změnily- k lepšímu! No a ráno když spěchám, což známe, krém se velmi rychle vstřebá a nezanechává mastný filtr. Top 3 aktivní látky- Pro-retinol, kyselina hyaluronová, vitamín C. Cena íje různá od 320 Kč dle obchodu. Najdete jej v drogeriích.

Značku Tesori´d Oriente asi znáte díky těmto sprchovým gelům, které upoutají pozornost svým designem. Nedávno mi dorazila řada Ayurveda jež voní nádherně a intenzivně! Ucítíte bergamot, ylang-ylang, kosatec i růžový pepř. Vlně, která dokáže zklidnit a najít rovnováhu. Baví mě! Cena kolem 70 Kč. Jak se vám líbí design? Mě tedy moc.


Můj první arganový olej! Nepoužívám jej na vrásky, ale kupodivu na krk. Od šátku se mi na krku udělala nepěkná skvrnka, kterou si neustále škrábu a ona ne a ne se uzdravit. Kamarádka mi poradila arganový olej a hle, je to mnohem lepší! U tohoto kvituji, že je bio a je v kapátku, moc hezky se dávkuje, hezky si sedne na pokožku. Stojí kolem 200 Kč.


ahoj zase příště!


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane