2023/10/31

Kosmetické úlovky- říjen 2023

Miluju podzim!

O tom asi i svědší moje spotřeba kosmetiky v říjnu. Zahalování se, zahřívání...zkrátka body kosmetika vede.

Novinkou pro mě byla Ayurveda od Rituals. Tento tělový krém si kupovala v Německu a naprosto jsem se do té vůně zamilovala. Pocit uvolnění, bezstarostnosti a jiné dimenze, to je tato řada a rozhodně se k ní vrátím. Cena 495 Kč.  Najdete v něm jemně sladkou vůní indické růže a zklidňujícími účinky oleje ze sladkých mandlí intenzivně vyživuje pokožku a zanechává ji krásně hebkou.

Kdo z vás miluje vůni čistoty a tělové krémy bez vůní, určitě by mu neměla uniknout nová řada péče o tělo od značky Mixa.Obsahuje vysoce účinné a inovativní ingredience , které pomáhají zachovat a obnovit přirozenou krásu a zdraví vaší pokožky. V této řadě najdete ceramid, lipid, který je nezbytný pro zdravé fungování naší pokožky. Tj.intenzivní hydratace, ochranná vrstva šetrná k pokožce a její obnova. Více jste již u mě viděli zde. Tento modro-bílý kelímek rozhodně stojí za vyzkoušení! Má i hypoalergenní složení. Produkty z celé řady seženete v drogeriích, Cena cca 200 Kč.

V DMku jsem opět ulovila limitku s roztomilým ježečkem. Tentokráte peelingový gel, ovšem peelingové částečky jsou opravdu drobounké, tudíž při používání něž účinek jde spíše o příjemný pocit. Nádherný obal, hezká vůně, top cena 39, 90 Kč. 

Ze stejné řady jsem ulovila i deodorant a je super. Je bez barviv, bez hliníkových solí, bez konzervačních látek, bez parabenů, bez parafínů/minerálních olejů, vegan. Jemná vůně, která rozhodně neurazí. Beru si jej i do fitka! Top cena 29, 90 Kč- vyzkoušej.

Skinexpert BY DR.MAX aneb mandlový sprchový olej je láska! Tuto značku jsem objevila úplně náhodou na e-shopu Dr. Maxe. Obsahuje mandlový olej, bambucké máslo, olej ze semínek vinné révy, a také provitamin B5 – panthenol, které jemně pečují o pokožku. Zanechává pokožku jemnou na dotek a delikátně provoněnou. Stačí nanést opravdu malinkaté množství, má super pumpičkové balení a občas je na něj akce 1 plus 1. Jinak stojí 249 Kč.

Jak už o mě víte, krémy na ruce mám všude. Na pracovním stole nyní vládne TopVet (Green Idea). Aktivně působí proti vnějším vlivům prostředí, hydratuje, regeneruje, tlumí projevy stárnutí. Má dokonalou konzistenci, neteče a stačí malé množství a nádherně se vstřebává, tudíž nemám mastnou klávesnici na počítači. Čím delší dobu jej používám, tím cítím, že mé ruce jsou dokonale hydratované. Cena cca 148 Kč.


Jaká kosmetika na podzim vládne u vás?



Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane