LINKS

2024/01/26

Tohle tě bude bavit! HR marketing a employer branding právě teď s certifikátem! Jupíííí!

Uffff, jak je to dlouho co pracuji v recruitmentu? 

Musela jsem se podívat do "cévéčka" a věřte, že je to věčnost! Proč to, ale píšu...za tu dobu se toho v tomto oboru hodně změnilo ač si to stále řada lidí nemyslí. Není to o tom sedět v kanclu a čekat až vám pípne outlook s mailem, v kterém bude vhodný kandidát. Té práce přibylo mnohem více. 

HR lidi se nejsou přeposílači životopisů, ale měli by být rovnocennými partnery pro tým, s kterým spolupracují. Když se tak zamyslím, nikdy jsem nechtěla ani být v té roli- "pošli mi jen CV." Klikání je pro mě nuda!

Kdo mě zná, ví, že jsem si prošla top headhunterskými společnostmi,  v kterých mě práce moc bavila a naplňovala. Poznala jsem řadu kultur, sledovala trendy, hlavně z oboru industry, neboť to byl můj hlavní segment a lovila ty "správné" hlavy. 

O HR marketingu jsem slýchávala. No pojďme si říct zcela na rovinu, tehdy toho moc nebylo a sociální sítě byly v plenkách. A dnes?

Všichni máme několik sociálních sítích a to nejen k soukromým účelům. Řada recruiterů oslovuje kandidáty na Facebooku a když jste nadšenec a opravdu si stojíte za firmou, pro kterou hledáte kandidáty, snažíte se dělat to nejlepší a hledat řešení a tím jste i její značkou. Já se přesunula tam, kde se starám o klienta, u kterého mi je dobře a je to taková má rodina a proto chci pro něj jen to nejlepší.

Co funguje, co je naopak "vyhazování" peněz, kde hledat inspiraci, na co se zaměřit a jak uchopit komunikaci?

To vše se dozvíte na kurzu u Petry Vrbové, mimochodem mé bývalé kolegyně, která mě přivedla k ambasadorskému programu a i díky ní jsem u nás ve firmě 4x vyhrála interní soutěž ambasadora. 

Kdo z vás netuší,  jak začít třeba zrovna u vás ve firmě s ambasadorským programem a co to obnáší a že náklady jsou nula nula nic, klikejte a hlašte se na kurz! 


Čeká vás budování značky, náborové kampaně, videa a odpovědi na Vaše otázky! To, že zrovna nemáte otevřené žádné pozice, rozhodně nevadí, neboť toto je job, na kterém musíte stále pracovat. Být vidět´, sdílet co se u vás děje a nečekat na to, že si vás jen tak někdo všimne...

Protože jsem sama tento kurz absolvovala, neboť ve svém oboru se ráda vzdělávám a hledám inspiraci, mohu kurz jen doporučit, ať se i vy, koho toto téma zajímá, obohatíte o další informace,  zabrainstormujete s ostatními a stanete se hvězdou employer brandingu.

Kdo nestíhá osobně, tak mám netajné info, že Petra bude mít k nově v dispozici školení i ze záznamu a najdete u ní postupně také několik kratších školení online. Mrkněte k ní na web, no a já budu muset zajít ještě jednou , protože minulý rok nebyly certifikáty a teď už je dostanete!!! 💗




#Janesmoments #HeadhunterkaJane #Janetestuje #Janedoporucuje

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane