LINKS

2024/01/31

Kosmetické úlovky- leden 2024

Ohlala, první kosmetické novinky letošního roku! A že jsou!

Co vše jsem vyzkoušela a co je v kosmo světě nového? 


Dermacol aneb pěna do koupele z řady Aroma s vůní makadamiového lanýže je dokonalá. Už dávno jsem se zamilovala do lanýžového sprcháče, ale toto. Wow. Dvě dávky za 42 Kč. Krásně pění a ta vůně je prostě luxusní.

Do pohádky vás přenese limitka Magic Fairlytale s roztomilým ježečkem na obalu. Kupovala jsem ji už někdy na podzim, z této řady jsem měla více produktů a asi je vám jasné, že důvodem koupě byl lákavý obal. Rozhodně produkt není špatný, ale neřadí se ani k těm nej nej nejlepším. Roztomilost a potěšení za 15 Kč. Upozorňuji, že v sáčku je sypká směs- tj perličky.

Oblíbená Manufaktura a tuhé mýdlo. Kdo z vás si jej také kupuje? Toto jsem dostala k narozkám a vůně lesního ovoce je prostě super.  Mandlový olej, maliny,ostružiny, jahody....cítíte to také? Cena 150 Kč.


Mary Kay má novinky! Nové a vylepšené TimeWise  Targeted-Action tonizující tělové mléko obsahuje patentovaný komplex 3D. Jedná se o osvědčený komplex složek, které obsahuje řada produktů péče o pleť TimeWise, kterou ode mě už znáte a pokud ne, mrkněte. Je totiž zaměřená na zpomalení vzniku projevů stárnutí obličeje.

Environmentální faktory, které jsou spojené se stárnutím, mohou ovlivnit celé tělo. Proto je důležité zařadit do každodenního rituálu časově efektivní a multifunkční produkt na tělo, který pomáhá udržovat pokožku v optimálním stavu dlouhodobě.

Cena tělového mléka je 950 Kč, nicméně rozhodně stojí za to!

 


Sprchový gel a sada tělové kosmetiky Mandarin Blooms 🍊je naprosto dokonalá! Ta vůně!  Dokonalá, nádherně se vám usíná a máte nádherné sny. Jde o limitku, tak si ji nenechte ujít! Cena 1190 Kč.
Kdo z vás vyzkoušel?


Posledním produktem je odličovák na oči od Essence, klasický "levnější" drogerkový produkt. Stál kolem 50 Kč a musím říct, že si opravdu skvěle poradí s řasenkou! Ne nadarmo se mu říká Remove like a boss! Dobrý kup! 



#Janesmoments #Janetestuje #kosmetika #MaryKay

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane